General Mobile GM5+ mavi ekran sonrası açılmıyor

550519

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar. General Mobile GM 5 Plus cihazım Discord ve Google Chrome açıkken bir anda mavi ekran verdi ve bir daha açılmadı. Şarja takılıyken de herhangi bir tepki vermiyor. Ne yapabilirim?

Emekliye ayırabilirsin hocam, benim GM 8 de son savaşını veriyor. :D
Onu aylar sonra yapmayı düşünüyorum hocam, Galaxy S23'e geçeceğim çünkü. Ama şu anda yedek cihazım Galaxy S3 Mini kullanmak zorundayım tabii işletim sistemini yükleyebilirsem ona.

Android kendi kendine silmiş ve cihazı açılmaz yapmış Odin veya TWRP(Team Win recovery project) girdiniz mi?
Cihaz hiçbir şekilde açılmıyor diyorum siz ne diyorsunuz ya. Odin veya TWRP yüklü değil. Herhangi bir işlem de yapılmadı.

Onu aylar sonra yapmayı düşünüyorum hocam, Galaxy S23'e geçeceğim çünkü. Ama şu anda yedek cihazım Galaxy S3 mini kullanmak zorundayım tabii işletim sistemini yükleyebilirsem ona.

Cihaz hiçbir şekilde açılmıyor diyorum siz ne diyorsunuz ya. Odin veya TWRP yüklü değil. Herhangi bir işlem de yapılmadı.

Anakart arızası vermiş. Veya başka bir teknik sorun var. Videosunu verirmisimiz? Bir bakıyım başka bir teknik sorun varmı varsa tamirciye verin.

Merhaba arkadaşlar. General Mobile GM 5 Plus cihazım Discord ve Google Chrome açıkken bir anda mavi ekran verdi ve bir daha açılmadı. Şarja takılıyken de herhangi bir tepki vermiyor. Ne yapabilirim?

Ah be hocam sizin emekterda aramızdan ayrıldı sanırım son olarak tabii biliyorsunuzdur ama Fastboot modeye girmeyi deneyin size bunu söylemekde garip oldu ama başka bir şey gelmiyor aklıma :(

İşlem yapılmamış cihazda ve Team Win recovery project veya Odin kurulu değil. Fastboot açılmaz.

Ah be hocam sizin emekterda aramızdan ayrıldı sanırım son olarak tabii biliyorsunuzdur ama Fastboot modeye girmeyi deneyin size bunu söylemekde garip oldu ama başka bir şey gelmiyor aklıma :(

Odin falan olsaydı Fastboot moduna girecektim ama cihazda şarj sırasında bile herhangi tepki bile olmadığı için denemedim bile.

İşlem yapılmamış cihazda ve Team Win recovery project veya Odin kurulu değil. Fastboot açılmaz.

Fastboot ile recoveryi karıştırıyorsunuz.

Odin falan olsaydı Fastboot moduna girecektim ama cihazda şarj sırasında bile herhangi tepki bile olmadığı için denemedim bile.

Bir şans deneyin hocam bence bu tür durumlarda her şeyi deneyip öyle yeni seçeneklere geçmek daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı