Merhaba arkadaşlar. General Mobile GM 5 Plus cihazım Discord ve Google Chrome açıkken bir anda mavi ekran verdi ve bir daha açılmadı. Şarja takılıyken de herhangi bir tepki vermiyor. Ne yapabilirim?
Onu aylar sonra yapmayı düşünüyorum hocam, Galaxy S23'e geçeceğim çünkü. Ama şu anda yedek cihazım Galaxy S3 Mini kullanmak zorundayım tabii işletim sistemini yükleyebilirsem ona.
Onu aylar sonra yapmayı düşünüyorum hocam, Galaxy S23'e geçeceğim çünkü. Ama şu anda yedek cihazım Galaxy S3 mini kullanmak zorundayım tabii işletim sistemini yükleyebilirsem ona.
Cihaz hiçbir şekilde açılmıyor diyorum siz ne diyorsunuz ya. Odin veya TWRP yüklü değil. Herhangi bir işlem de yapılmadı.
Merhaba arkadaşlar. General Mobile GM 5 Plus cihazım Discord ve Google Chrome açıkken bir anda mavi ekran verdi ve bir daha açılmadı. Şarja takılıyken de herhangi bir tepki vermiyor. Ne yapabilirim?
Ah be hocam sizin emekterda aramızdan ayrıldı sanırım son olarak tabii biliyorsunuzdur ama Fastboot modeye girmeyi deneyin size bunu söylemekde garip oldu ama başka bir şey gelmiyor aklıma
Ah be hocam sizin emekterda aramızdan ayrıldı sanırım son olarak tabii biliyorsunuzdur ama Fastboot modeye girmeyi deneyin size bunu söylemekde garip oldu ama başka bir şey gelmiyor aklıma