3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 26 Şubat 2023 #21 GM5+ için jig önerip download moduna almayı öneriyorlar, Samsung mu bu Ses kısma tuşuna basılı tutarak bilgisayara bağlayın, bakalım edl moda girecek mi? Kuvvetli muhtemel anakart arızası vardır ama edlden stok ROM atmayı deneyebiliriz.
GM5+ için jig önerip download moduna almayı öneriyorlar, Samsung mu bu Ses kısma tuşuna basılı tutarak bilgisayara bağlayın, bakalım edl moda girecek mi? Kuvvetli muhtemel anakart arızası vardır ama edlden stok ROM atmayı deneyebiliriz.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum 26 Şubat 2023 #22 364809 dedi: GM5+ için jig önerip download moduna almayı öneriyorlar, Samsung mu bu Genişletmek için tıkla... AAA hocam evet şu an kendime gülüyorum cidden uykulu kafayla bianlık demişim.
364809 dedi: GM5+ için jig önerip download moduna almayı öneriyorlar, Samsung mu bu Genişletmek için tıkla... AAA hocam evet şu an kendime gülüyorum cidden uykulu kafayla bianlık demişim.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 26 Şubat 2023 #23 Lusyz dedi: Heyecanla bekliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam TWRP'ye bile girmeyi başardım hocam S3 Mini'de ve artık algılanıyor. Teşekkürler ama asıl sorunum olan GM5+'a odaklanmak istiyorum artık. 364809 dedi: GM5+ için jig önerip download moduna almayı öneriyorlar, Samsung mu bu Ses kısma tuşuna basılı tutarak bilgisayara bağlayın, bakalım edl moda girecek mi? Kuvvetli muhtemel anakart arızası vardır ama edlden stok ROM atmayı deneyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Onu ancak yarın yapabilirim hocam bu gece yedek cihazımla uğraşacağım. @364809 cihaz hiçbir şekilde tepki vermiyor Dediğinizi yaptım ama cihaz tepki vermiyor. Son düzenleme: 26 Şubat 2023
Lusyz dedi: Heyecanla bekliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam TWRP'ye bile girmeyi başardım hocam S3 Mini'de ve artık algılanıyor. Teşekkürler ama asıl sorunum olan GM5+'a odaklanmak istiyorum artık. 364809 dedi: GM5+ için jig önerip download moduna almayı öneriyorlar, Samsung mu bu Ses kısma tuşuna basılı tutarak bilgisayara bağlayın, bakalım edl moda girecek mi? Kuvvetli muhtemel anakart arızası vardır ama edlden stok ROM atmayı deneyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Onu ancak yarın yapabilirim hocam bu gece yedek cihazımla uğraşacağım. @364809 cihaz hiçbir şekilde tepki vermiyor Dediğinizi yaptım ama cihaz tepki vermiyor.