kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Mayıs 2024 #11 Salih7158 dedi: Merakımdan soruyorum tüy dökücü kremle alınsa nasıl olur sizce? Genişletmek için tıkla... İllet bir şey ya düzgün olmuyor asla ve jiletten daha sert oluyor. Kullanma çok da lazım değil işe yaramıyor.
Salih7158 dedi: Merakımdan soruyorum tüy dökücü kremle alınsa nasıl olur sizce? Genişletmek için tıkla... İllet bir şey ya düzgün olmuyor asla ve jiletten daha sert oluyor. Kullanma çok da lazım değil işe yaramıyor.
S Salih7158 Hectopat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 3.098 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #12 kerosene dedi: İllet bir şey ya düzgün olmuyor asla ve jiletten daha sert oluyor. Kullanma çok da lazım değil işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Jiletle alıyorum bende. Ağdayla direk çekip kökünden kurtulsam diye düşünüyorumda.
kerosene dedi: İllet bir şey ya düzgün olmuyor asla ve jiletten daha sert oluyor. Kullanma çok da lazım değil işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Jiletle alıyorum bende. Ağdayla direk çekip kökünden kurtulsam diye düşünüyorumda.
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Mayıs 2024 #13 Salih7158 dedi: Jiletle alıyorum bende. Ağdayla direk çekip kökünden kurtulsam diye düşünüyorumda. Genişletmek için tıkla... 1 aya yine çıkıyor kurtulma söz konusu değil bir de marketteki ağdalar dandik oluyor almıyor tekrar yapınca tahriş oluyor.
Salih7158 dedi: Jiletle alıyorum bende. Ağdayla direk çekip kökünden kurtulsam diye düşünüyorumda. Genişletmek için tıkla... 1 aya yine çıkıyor kurtulma söz konusu değil bir de marketteki ağdalar dandik oluyor almıyor tekrar yapınca tahriş oluyor.
S Salih7158 Hectopat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 3.098 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #14 kerosene dedi: 1 aya yine çıkıyor kurtulma söz konusu değil bir de marketteki ağdalar dandik oluyor almıyor tekrar yapınca tahriş oluyor. Genişletmek için tıkla... 1 ay sonra yine ağdayla alırım. Jiletle 1 haftada çıkıyor hem. Zaten ağdayla iyice ala ala azalıyormuş diye biliyorum.
kerosene dedi: 1 aya yine çıkıyor kurtulma söz konusu değil bir de marketteki ağdalar dandik oluyor almıyor tekrar yapınca tahriş oluyor. Genişletmek için tıkla... 1 ay sonra yine ağdayla alırım. Jiletle 1 haftada çıkıyor hem. Zaten ağdayla iyice ala ala azalıyormuş diye biliyorum.
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Mayıs 2024 #15 Salih7158 dedi: 1 ay sonra yine ağdayla alırım. Jiletle 1 haftada çıkıyor hem. Zaten ağdayla iyice ala ala azalıyormuş diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Seyrekleşir de bitmez. Acısına okaysen yap.
Salih7158 dedi: 1 ay sonra yine ağdayla alırım. Jiletle 1 haftada çıkıyor hem. Zaten ağdayla iyice ala ala azalıyormuş diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Seyrekleşir de bitmez. Acısına okaysen yap.
Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.914 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz. Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #16 Bence en basidi jilet.