Genius HS-G500V Gaming Headset Unboxing Ve İnceleme

Herkese merhaba arkadaşlar. 2 gün önce Smallman sitesinden 80 TL' ye satın almış olduğum kulakılığın kutu açılımını ve incelemesini yapacağım. Kutunun içerisinden Kulaklık, Garanti Belgesi ve Kullanım kılavuzu çıkıyor. Kulaklık çoğu marka ile kıyaslanamayacak kadar iyi diyebilirim. 6 saat kullanmama rağmen kulaklarımda hiç ağrı oluşmadı. (y) Kulaklığın titreşim özelliği bulunuyor. Titreşim özelliği gücünü USB ile almakta. Müzik dinlerken titreşim özelliği kafamı titretiyor diyebilirim. Ayrıca kulaklığın kablosu üzerinden titreşim kuvveti, ses düzeyi ve mikrofon susturma gibi işlemleri yapabiliyorsunuz. Kablosu çok iyi görünüyor her an kopacakmış hissi oluşturmuyor. Gerçekten sağlam diyebilirim. Mikrofon kalitesi gayet iyi görünüyor ama üst segment kulaklıklar ile kıyaslamak doğru olmaz. Oyun oynayacak arkadaşlara başlangıç için biçilmiş kaftan diyebilirim. 100 TL altı bir kulaklık arıyorsanız kesinlikle tavsiye edebilirim. Tam bir F/P ürünü. Şimdi sizi resimler ile baş başa bırakıyorum. Konuma ilgi gösteren ve göstermeyen herekese çok teşekkür ederim. İyi sosyaller. ;)

1.jpg


2.jpg


3.jpg


4.jpg


5.jpg


6.jpg


7.jpg
 
İnceleme için teşekkürler. O bütçe için kulaklık arayan arkadaşlar için gerçekten iyi oldu, güzel bir kulaklığa benziyor. Linkini de bizle paylaşırsan çok makbule geçer.


Bu arada o tırı değiştir, bildiğimiz düldül. :D
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı