Genpa garanti süreci 21 gün sürüyor

M1sterXeq

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben şubat ayında Turkcell pasajdan Vivo Y36 adlı telefonu almıştım Genpa garantili. Ve geçen ay yere düştü kırıldı. Ben de garantiye gönderdim 25 Temmuz'da aldılar. 30 Temmuz'da arayıp eksik parçalar için ücret talep ettiler ben de ödedim ama o günden beri hala parça bekleniyor deniyor bana. 21 gün oldu ne yapmam gerekiyor sizce şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti belgeniz duruyorsa orada maksimum kaç iş gününde tamir edileceği yazıyordur. Eğer belirtilen tarihleri geçerse sıfır ürün ya da para iadesi talep etme hakkınız var diye biliyorum. Siz bir garanti belgesini tamamen okuyun.

Garanti belgeniz duruyorsa orada maksimum kaç iş gününde tamir edileceği yazıyordur. Eğer belirtilen tarihleri geçerse sıfır ürün ya da para iadesi talep etme hakkınız var diye biliyorum. Siz bir garanti belgesini tamamen okuyun.

Durmuyor sanırım hocam. Kendi sitelerinde 20 iş günü diyor.

Yasal süre 20 iş günü ve bazı durumlarda cumartesi de iş gününden sayılıyor. Orasını iyi araştırın hocam.

20 iş günü dolarsa sıfır kutu misli bir ürün ile değişim veya fatura tutarının iadesini talep edebilirsiniz. Ürünü sizde bozsanız, bu hakkınızdan yararlanabilirsiniz. Yapmanız gereken 20 iş günü dolunca, tamiri kabul etmediğinizi değişim istediğinizi hem satıcı hem servise bildirmeniz.

Yasal süre 20 iş günü ve bazı durumlarda cumartesi de iş gününden sayılıyor. Orasını iyi araştırın hocam.

20 iş günü dolarsa sıfır kutu misli bir ürün ile değişim veya fatura tutarının iadesini talep edebilirsiniz. Ürünü sizde bozsanız, bu hakkınızdan yararlanabilirsiniz. Yapmanız gereken 20 iş günü dolunca, tamiri kabul etmediğinizi değişim istediğinizi hem satıcı hem servise bildirmeniz.

Hocam kargo sayılıyor mu?

Hocam kargo sayılıyor mu?

Yanlış hatırlamıyorsam siz kargoya verdiğiniz andan itibaren süre başlar, servisin kargoya verdiği anda süre biter.

Ürünü Media Markt gibi şubeye bıraktıysanız, ürünü verdiğinizde süre başlar, ürün hazır gelin alın denilince süre biter hocam.

Yanlış hatırlamıyorsam siz kargoya verdiğiniz andan itibaren süre başlar, servisin kargoya verdiği anda süre biter.

Ürünü MediaMarkt gibi şubeye bıraktıysanız, ürünü verdiğinizde süre başlar, ürün hazır gelin alın denilince süre biter hocam.

Direkt yolladım hocam son durum fotoğraftaki gibi.

Dosya Ekleri

• IMG_20240814_102413.jpg
    IMG_20240814_102413.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 15

Yeni konular

Geri
Yukarı