nefsdead Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 295 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Eylül 2023 #1 Genshin Impact'te grup düzenlemeye girdiğim zaman crash verip oyundan atıyor.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.087 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #2 Hangi platformda oynuyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS nefsdead Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 295 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Eylül 2023 #3 Kamtasya dedi: Hangi platformda oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden indirmiştim. Artı 0 Eksi
Kamtasya dedi: Hangi platformda oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden indirmiştim.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.087 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #4 nefsdead dedi: Kendi sitesinden indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Hayır demek istediğim Windows mu Android mi Mac mi? Artı 0 Eksi
nefsdead dedi: Kendi sitesinden indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Hayır demek istediğim Windows mu Android mi Mac mi?
KS KS nefsdead Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 295 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Eylül 2023 #5 Kamtasya dedi: Hayır demek istediğim Windows mu Android mi Mac mi? Genişletmek için tıkla... Windows 10. Artı 0 Eksi
Kamtasya dedi: Hayır demek istediğim Windows mu Android mi Mac mi? Genişletmek için tıkla... Windows 10.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.087 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #6 nefsdead dedi: Windows 10. Genişletmek için tıkla... Silip yeniden yüklemeyi deneyin. Dosyalar yüklenirken bir sorun oluşmuş olabilir. Artı 0 Eksi
nefsdead dedi: Windows 10. Genişletmek için tıkla... Silip yeniden yüklemeyi deneyin. Dosyalar yüklenirken bir sorun oluşmuş olabilir.
KS KS nefsdead Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 295 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Ekim 2023 #7 Kamtasya dedi: Silip yeniden yüklemeyi deneyin. Dosyalar yüklenirken bir sorun oluşmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Daha dün güncelledim aslında dosya doğrulaması vs. yapmıştı. Kamtasya dedi: Silip yeniden yüklemeyi deneyin. Dosyalar yüklenirken bir sorun oluşmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu sefer de açılırken crash veriyor. Son düzenleme: 26 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Kamtasya dedi: Silip yeniden yüklemeyi deneyin. Dosyalar yüklenirken bir sorun oluşmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Daha dün güncelledim aslında dosya doğrulaması vs. yapmıştı. Kamtasya dedi: Silip yeniden yüklemeyi deneyin. Dosyalar yüklenirken bir sorun oluşmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu sefer de açılırken crash veriyor.