Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.312 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 28 Ekim 2020 #1 Genshin Impact oynanır mı? Türü nedir? Zor mudur?
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 28 Ekim 2020 #2 Zor değil ve gayet zevkli bir oyun. 20 saat civarı oynadım ben. RPG tarzı hikayeli bir dövüş oyunu diyeyim.
Zor değil ve gayet zevkli bir oyun. 20 saat civarı oynadım ben. RPG tarzı hikayeli bir dövüş oyunu diyeyim.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Ekim 2020 #3 Çok güzel oyun, zor değil. Çok zevkli. Kesinlikle oynanır. JRPG gibi bir tarzı var, Zelda gibi diyeceğim. Zelda çakması demiyorum, gibi diyorum.
Çok güzel oyun, zor değil. Çok zevkli. Kesinlikle oynanır. JRPG gibi bir tarzı var, Zelda gibi diyeceğim. Zelda çakması demiyorum, gibi diyorum.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 28 Ekim 2020 #4 Bahtsız bedevi olsanız bile oyunun verdiği ücretsizler krakterler ile çok rahat oynanıyor. Onun harici önerim Prigogem ile wish yapacağınız zaman sınırlı süreli ve5 yıldız krakter şansı yüksek olanı yapın hep. Şu an Klee var görürsünüz zaten.
Bahtsız bedevi olsanız bile oyunun verdiği ücretsizler krakterler ile çok rahat oynanıyor. Onun harici önerim Prigogem ile wish yapacağınız zaman sınırlı süreli ve5 yıldız krakter şansı yüksek olanı yapın hep. Şu an Klee var görürsünüz zaten.
Pablo Vader Kilopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 968 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #5 izlemek isterseniz şurada yayını var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
izlemek isterseniz şurada yayını var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et