Genshin Impact nasıldır?

Amacı yok sadece eğlenmek boss kesmek falan. Ben Valorant gibi kanser oyunları seviyorum diyorsanız bu oyun size göre değildir.
Valorant'tan tiksinirim. Boss kesme mekaniğini severim. Grafikleri de hoşuma gitti. Ama oyun çok bayıyor gibi yorumlar gördüm o yüzden bir kez daha sorayım dedim. Belki farklı kişiler oyun karşı fikrimi değiştirir diye.
 
Valorant'tan tiksinirim. Boss kesme mekaniğini severim. Grafikleri de hoşuma gitti. Ama oyun çok bayıyor gibi yorumlar gördüm o yüzden bir kez daha sorayım dedim. Belki farklı kişiler oyun karşı fikrimi değiştirir diye.

Onlar o tarz oyunları sevdiği için oyun boş geliyor ama arkadaşlarla girerseniz oyun bir noktadan sonra bağımlılık yapıyor.
 
Biz bir arkadaş ile her gün kalkamadan 10-12 saat oynuyorduk, arkadaş ile baya zevkli oluyor ancak bir süre sonra sıkılıyorsun çünkü yapacak şeyler azalıyor harita genişlemesi güncellemesi geldiğinden belli bir kez girip baktık sonra bıraktık oyunu. Oynadığım tek ARPG oyunu ve ne yalan söyleyeyim çok eğlenmiştim ama dediğim gibi bir süre sonra sıkılıyorsun. Yine de deneyebilirsin bence çünkü benim gözümde çok güzel oyun. Eğer arkadaşın var ise oynama süren uzar bu arada.
 
Oynanır mı olayı ne online mı? Türkçe geliyormuş. Merak ettim.
1670310753511.png

Öncelikle adventure rank 56 ya kadar gelmiş biri olarak kendi yorumumu belirteyim Genshin Impact'i bir yıldır oynuyorum ve hala sıkılmadım karakterlerini kasmak için oynuyorsan oyunun bayması mümkün değil ama hikaye odaklı oynuyorsan muhtemelen oyunun sonlarına yaklaştığın zaman bayarsın bunun sebebi de hikayenin aylık gelen güncellemeler ile ilerlemesi eğer hikaye odaklı oynamak pek umurunda değilse amacın karakter çıkartıp kasmak ise Genshin Impact tam da aradığın oyun, 5 yıldızlı karakterlerin hepsinin bir niteliği ve özelliği var hiç bir karakter birbirinin aynısı değil ve her karakter aynı şeyleri farklı renklerle yapan karakterler değil tabi bu söylediklerim 4 yıldızlı karakterler için geçerli değil. Oyunun en kötü yönüyse eser sistemi bu eser sistemine az küfür etmedim sevdiğin karakterlerin güçlendirmek için haftalarca aynı domainde aynı yaratıkları kesiyorsun ve günün sonunda sana sadece defans veren çöp bile sayılamayacak eserler atıyor eser sistemi dışında gayet iyi oyun youtube da detaylı karakter rehberleri var yarın da oyuna türkçe yerelleştirme geliceği için başlamaya değer bir oyun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı