F2p oyuncusuyum ayaka için ne gibi bir güç desteği olur 3 aydır primo biriktiriyorum, 5 yildiz kılıç mı beklemeliyim?
Ozaman tüm primolari basıyorum. Umarım qiqi çıkmazF2p oyuncular için pek silah önermiyorum. Ayaka icin ise hemen kazuha anlatayım kazuhaya 4 parca viridicent venerer oyle bir şeydi o seti takiyoruz. Örneğin dusmanin uzerinde Cryo etkisi varsa ve swirl uygularsak Cryo koruması düşüyor düsmanin bayağı guzel atak arttiriyor ve ayni sekilde kazuhada buna benzer calisiyor dusmanin ustundeki elementle birlikte e atarsaniz hangi elementle swirllediyseniz elemental masterysi kadar element DMG bonusu veriyor kısacası gayet güzel bir Support hatta Support ve sub dps.
Geçmiş olsun hocam, ultisi DMG arttırıyor baya.Ozaman tüm primolari basıyorum. Umarım qiqi çıkmaz
Mona çıktı hiç üzülmedim çünkü 30. Denemede çıkardım ve 50 hakkım daha var. Mona çok iyi destek diye biliyorum çok mutluyum şuan.
Benim şu an takımın zhongli, raiden, barbara, kazuha. Nasıl sizce? Bu arada elemental mastery nasıl kasıyoruz yani.
Video atmışsınız görmemişim pardon.
Geçmiş olmasın, ayaka ile 30k hasara ulaştım (melt reaksiyonunu gerçekleştirmeden hemde), ultisininde toplam hasarını baya arttı. Zaten mona 30. Wish de çıktı, 50 wish daha attım kazuha çıkmadı ama bannerin bitmesine 20 gün var, 30 wish toplayabilirsem kazuhayi da çıkartırım heralde.Geçmiş olsun hocam, ultisi DMG arttırıyor baya.
Oo çok güzel melt ile rahat 40k görürsünüz elemental masteryiniz iyiyse. Ayrıca bu yamadan 70 80 wish bekliyorlar, yeni gelecek event çok sağlam.Geçmiş olmasın, ayaka ile 30k hasara ulaştım (melt reaksiyonunu gerçekleştirmeden hemde), ultisininde toplam hasarını baya arttı. Zaten mona 30. Wish de çıktı, 50 wish daha attım kazuha çıkmadı ama bannerin bitmesine 20 gün var, 30 wish toplayabilirsem kazuhayi da çıkartırım heralde.
Hocam sizce Kazuha mı Xiao mu? Bu arada takımım nasıl? Değiştirmeli miyim yoksa gayet iyi mi?Oo çok güzel melt ile rahat 40k görürsünüz elemental masteryiniz iyiyse. Ayrıca bu yamadan 70 80 wish bekliyorlar, yeni gelecek event çok sağlam.
Xiao dps Kazuha Support. DPS ihtiyacınız varsa Xiao alın support ihtiyacınız varsa Kazuha alın. Benim önerim Xiao zaten geçti artık 1 seneye zor gelir Kazuhaya basın.Hocam sizce Kazuha mı Xiao mu? Bu arada takımım nasıl? Değiştirmeli miyim yoksa gayet iyi mi?
DPS takımın ana karakteri mi oluyordu? Support ise destek miydi? Öyleyse benim DPS sanırım raiden oluyor. Support olarak da kazuha iş yapar değil mi. Birde takımım sizce nasıl yorumlar mısınız hocam. Bu arada Kazuha iyi bir karakter mi? Support için. Takıma destek için.Xiao dps Kazuha Support. DPS ihtiyacınız varsa Xiao alın support ihtiyacınız varsa Kazuha alın. Benim önerim Xiao zaten geçti artık 1 seneye zor gelir Kazuhaya basın.
Birde bundan sonra hangi banner gelecek hocamXiao dps Kazuha Support. DPS ihtiyacınız varsa Xiao alın support ihtiyacınız varsa Kazuha alın. Benim önerim Xiao zaten geçti artık 1 seneye zor gelir Kazuhaya basın.
DPS en çok duran ve en çok hasar vuran ama sorun şu ki Raiden DPS değil. Ultisi yüksek hasar veriyor ama onun dışında DPS potansiyali yok Sub dps daha çok. Support ise dediğiniz gibi destek. Genshindeki en iyi support karakter şuan Kazuha sadece geo ve anemoyu güçlendirmiyor, onun dışında support olmasına rağmen çok güzel vuruyor. Takımınızı beğenmedim çünkü dediğim gibi DPS yok yukarıda yazmıştım. Keqing Raiden Zhongli ve barbara yazmıştım ama barbara yerine Jean koyun yani Keqing Raiden Zhongli ve Jean. Bundan sonra 3.0 yaması gelecek ve 3.0 yaması ile birlikte şuanlık 3 karakteri biliyoruz ama iyi mi olurlar kötü mü olurlar belli değil çünkü 3.0'da hem yeni bölge hemde yeni element dendro gelecek.DPS takımın ana karakteri mi oluyordu? Support ise destek miydi? Öyleyse benim DPS sanırım raiden oluyor. Support olarak da kazuha iş yapar değil mi. Birde takımım sizce nasıl yorumlar mısınız hocam. Bu arada Kazuha iyi bir karakter mi? Support için. Takıma destek için.
Birde bundan sonra hangi banner gelecek hocam
Zhongli yerine kazuha koyulabilir mi? Birde Keqing DPS için mi demiştiniz? Öyleyse başka öneriniz var mı keqing dışında yoksa keqing iyi mi.DPS en çok duran ve en çok hasar vuran ama sorun şu ki Raiden DPS değil. Ultisi yüksek hasar veriyor ama onun dışında DPS potansiyali yok Sub dps daha çok. Support ise dediğiniz gibi destek. Genshindeki en iyi support karakter şuan Kazuha sadece geo ve anemoyu güçlendirmiyor, onun dışında support olmasına rağmen çok güzel vuruyor. Takımınızı beğenmedim çünkü dediğim gibi DPS yok yukarıda yazmıştım. Keqing Raiden Zhongli ve barbara yazmıştım ama barbara yerine Jean koyun yani Keqing Raiden Zhongli ve Jean. Bundan sonra 3.0 yaması gelecek ve 3.0 yaması ile birlikte şuanlık 3 karakteri biliyoruz ama iyi mi olurlar kötü mü olurlar belli değil çünkü 3.0'da hem yeni bölge hemde yeni element dendro gelecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.