Genshin Impact Pity Nedir?

Jonhh

Centipat
Daha fazla  
Bir banner üzerinden toplamda kaç kez açılım yaptığımızı görebileceğimiz bir yer var mı?

Ve bunun ismi Pity mi? Tam bilmiyorum.

Bilemedim, çok beğenmedim karakteri aslında. Kullanamıyorum. Xiao banner gelse keşke.
Bende Xiao'ya pulladım ve çıkardım, güzel karakter gerçekten. Ama Ganyu'da çok güçlü, hatta oyundaki en güçlü 5 karakter içerisinde ama sevmediysen alma derim çünkü sevmek çok önemli. Bundan sonra Ayato ve Yae Miko geliyor fakat nasıl olduklarını bilmiyoruz.

Bu Yae Miko, deliler gibi seveni var ve muhtemelen güçlü olacak.
Yae-Mikonun-bir-sonraki-Genshin-Impact-karakteri-oldugu-onaylandi.jpg

Bu da Kamisato Ayato, bu daha yeni açıklandı Genshin'in twitter sayfasında, hakkında çok bilgimiz yok.
Genshin Impact 2.5 leaks, Kamisato Ayato Appearance Revealed.jpg

Bende Xiao'ya pulladım ve çıkardım, güzel karakter gerçekten. Ama Ganyu'da çok güçlü, hatta oyundaki en güçlü 5 karakter içerisinde ama sevmediysen alma derim çünkü sevmek çok önemli. Bundan sonra Ayato ve Yae Miko geliyor fakat nasıl olduklarını bilmiyoruz.

Bu Yae Miko, deliler gibi seveni var ve muhtemelen güçlü olacak.
Eki Görüntüle 1294773

Bu da Kamisato Ayato, bu daha yeni açıklandı Genshin'in twitter sayfasında, hakkında çok bilgimiz yok.
Eki Görüntüle 1294775
Yeni banner da bunlar mı olacak? Yeni yama ile. 11 gün varmış bitmesine şuan ki banner

Anladım. Karakteri sevmek evet çok önemli. Bu arada sizce Zhongli güzel mi
Zhongli çok güzeldi ama artık değeri düşüyor. Diğer karakterleri Zhongliye göre daha dayanıklı yapıyorlar artık.
Anladım. Karakteri sevmek evet çok önemli. Bu arada sizce Zhongli güzel mi
VTPU3CQWYCSD AB7VJC9EGDAZ WT7D3CQEHVBM
Bunlar yeni yamanın yayınında verilen kodlar, 300 primogem veriyor. Etkineştirmeyi biliyor musun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı