Hayırlı olsunZhongli çıktı
Yok hayır tam tersi Jean çıktıktan sonra 71
Hocam 22 adet o renkli küre var sizce Ganyu için açmalı mıyım yoksa yeni bir banner mı beklemeliyim?Hayırlı olsun![]()
Ganyu deneyin. Bu arada bugün 2.5 yamasının yayını yapılacak, orada da primogem verilecek bugün.Hocam 22 adet o renkli küre var sizce Ganyu için açmalı mıyım yoksa yeni bir banner mı beklemeliyim?
Bilemedim, çok beğenmedim karakteri aslında. Kullanamıyorum. Xiao banner gelse keşke.Ganyu deneyin. Bu arada bugün 2.5 yamasının yayını yapılacak, orada da primogem verilecek bugün.
Bende Xiao'ya pulladım ve çıkardım, güzel karakter gerçekten. Ama Ganyu'da çok güçlü, hatta oyundaki en güçlü 5 karakter içerisinde ama sevmediysen alma derim çünkü sevmek çok önemli. Bundan sonra Ayato ve Yae Miko geliyor fakat nasıl olduklarını bilmiyoruz.Bilemedim, çok beğenmedim karakteri aslında. Kullanamıyorum. Xiao banner gelse keşke.
Yeni banner da bunlar mı olacak? Yeni yama ile. 11 gün varmış bitmesine şuan ki bannerBende Xiao'ya pulladım ve çıkardım, güzel karakter gerçekten. Ama Ganyu'da çok güçlü, hatta oyundaki en güçlü 5 karakter içerisinde ama sevmediysen alma derim çünkü sevmek çok önemli. Bundan sonra Ayato ve Yae Miko geliyor fakat nasıl olduklarını bilmiyoruz.
Bu Yae Miko, deliler gibi seveni var ve muhtemelen güçlü olacak.
Eki Görüntüle 1294773
Bu da Kamisato Ayato, bu daha yeni açıklandı Genshin'in twitter sayfasında, hakkında çok bilgimiz yok.
Eki Görüntüle 1294775
Yeni banner'da 1. karakter kesin olacak fakat 2.'den emin değiliz.Yeni banner da bunlar mı olacak? Yeni yama ile. 11 gün varmış bitmesine şuan ki banner
Anladım. Karakteri sevmek evet çok önemli. Bu arada sizce Zhongli güzel miYeni banner'da 1. karakter kesin olacak fakat 2.'den emin değiliz.
Zhongli çok güzeldi ama artık değeri düşüyor. Diğer karakterleri Zhongliye göre daha dayanıklı yapıyorlar artık.Anladım. Karakteri sevmek evet çok önemli. Bu arada sizce Zhongli güzel mi
VTPU3CQWYCSD AB7VJC9EGDAZ WT7D3CQEHVBMAnladım. Karakteri sevmek evet çok önemli. Bu arada sizce Zhongli güzel mi
Hayır bilmiyorumZhongli çok güzeldi ama artık değeri düşüyor. Diğer karakterleri Zhongliye göre daha dayanıklı yapıyorlar artık.
VTPU3CQWYCSD AB7VJC9EGDAZ WT7D3CQEHVBM
Bunlar yeni yamanın yayınında verilen kodlar, 300 primogem veriyor. Etkineştirmeyi biliyor musun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.