4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 16 Aralık 2021 #1 Şu an kernel Config dosyasına geldim. Burada General setup gibi seçenekler var. Ne yapmalıyım? @gen2 hocam, yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2021
Şu an kernel Config dosyasına geldim. Burada General setup gibi seçenekler var. Ne yapmalıyım? @gen2 hocam, yardım edebilir misiniz?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 16 Aralık 2021 #61 Alq dedi: Nasıl root oluyorduk yaaa. Kafam gitti. 3 saattir deniyorum kurmayı. Genişletmek için tıkla... Root degil chroot komutu ile kurdugun diske gecmen lazim. Sen galiba bir sey kurmadin dostum. Handbook'tan arastirman gerek. Ne yapiyorsun bilmiyorum ama bir seyler fena yanlis donuyor. Artı 0 Eksi
Alq dedi: Nasıl root oluyorduk yaaa. Kafam gitti. 3 saattir deniyorum kurmayı. Genişletmek için tıkla... Root degil chroot komutu ile kurdugun diske gecmen lazim. Sen galiba bir sey kurmadin dostum. Handbook'tan arastirman gerek. Ne yapiyorsun bilmiyorum ama bir seyler fena yanlis donuyor.
KS KS 4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 16 Aralık 2021 #62 Artı 0 Eksi
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 16 Aralık 2021 #63 Alq dedi: Eki Görüntüle 1243773 Genişletmek için tıkla... sudo su yapip Chroot dene bakalim. Artı 0 Eksi
KS KS 4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 16 Aralık 2021 #64 Olmuyor geçemiyorum hocam tam komutu yazabilir misiniz? Ben yanlış yapıyorum galiba. @175920 Artı 0 Eksi
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 16 Aralık 2021 #65 Alq dedi: Olmuyor geçemiyorum hocam tam komutu yazabilir misiniz? Ben yanlış yapıyorum galiba. Genişletmek için tıkla... Komut chroot iste. Artı 0 Eksi
Alq dedi: Olmuyor geçemiyorum hocam tam komutu yazabilir misiniz? Ben yanlış yapıyorum galiba. Genişletmek için tıkla... Komut chroot iste.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 16 Aralık 2021 #66 Alq dedi: Olmuyor geçemiyorum hocam tam komutu yazabilir misiniz? Ben yanlış yapıyorum galiba. Genişletmek için tıkla... Sen su ana kadar gecirdigin asamalari bir anlatsana. Ne yaptin ne yapmadin bir anlayalim. Artı 0 Eksi
Alq dedi: Olmuyor geçemiyorum hocam tam komutu yazabilir misiniz? Ben yanlış yapıyorum galiba. Genişletmek için tıkla... Sen su ana kadar gecirdigin asamalari bir anlatsana. Ne yaptin ne yapmadin bir anlayalim.
KS KS 4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 16 Aralık 2021 #67 Şu videodan ilham aldım. Ama birkaç adım farklıdır normal olarak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Neden üzgün attınız hocam? Bu video iyi mi peki? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Şu videodan ilham aldım. Ama birkaç adım farklıdır normal olarak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Neden üzgün attınız hocam? Bu video iyi mi peki? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 16 Aralık 2021 #68 Alq dedi: Şu videodan ilham aldım. Ama birkaç adım farklıdır normal olarak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ilk kez deniyorsun galiba ve boyle bir videodan gidiyorsun? Adamakilli bir kurulum videosu ac. Bunda yanilabilirsin. Artı 0 Eksi
Alq dedi: Şu videodan ilham aldım. Ama birkaç adım farklıdır normal olarak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ilk kez deniyorsun galiba ve boyle bir videodan gidiyorsun? Adamakilli bir kurulum videosu ac. Bunda yanilabilirsin.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 16 Aralık 2021 #69 Alq dedi: Şu videodan ilham aldım. Ama birkaç adım farklıdır normal olarak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Neden üzgün attınız hocam? Bu video iyi mi peki? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunlardan degil de yazili Handbook'tan yapman lazim. `200MB GTA5` videolari kadar detaysiz ve kullanissiz. Artı 0 Eksi
Alq dedi: Şu videodan ilham aldım. Ama birkaç adım farklıdır normal olarak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Neden üzgün attınız hocam? Bu video iyi mi peki? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunlardan degil de yazili Handbook'tan yapman lazim. `200MB GTA5` videolari kadar detaysiz ve kullanissiz.
KS KS 4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 16 Aralık 2021 #70 Notf47 dedi: Ilk kez deniyorsun galiba ve boyle bir videodan gidiyorsun? Adamakilli bir kurulum videosu ac. Bunda yanilabilirsin. Genişletmek için tıkla... İkinci video nasıl? 175920 dedi: Bunlardan degil de yazili Handbook'tan yapman lazim. `200MB GTA5` videolari kadar detaysiz ve kullanissiz. Genişletmek için tıkla... Hocam handbook sürekli farklı sayfalara yönlendiriyor. Bir oraya bir buraya kafam karışıyor. Artı 0 Eksi
Notf47 dedi: Ilk kez deniyorsun galiba ve boyle bir videodan gidiyorsun? Adamakilli bir kurulum videosu ac. Bunda yanilabilirsin. Genişletmek için tıkla... İkinci video nasıl? 175920 dedi: Bunlardan degil de yazili Handbook'tan yapman lazim. `200MB GTA5` videolari kadar detaysiz ve kullanissiz. Genişletmek için tıkla... Hocam handbook sürekli farklı sayfalara yönlendiriyor. Bir oraya bir buraya kafam karışıyor.