Gentoo Linux Kernel Konfigrasyonu Nasıl Yapılır?

404631

Hectopat
Makaleler
1
Şu an kernel Config dosyasına geldim. Burada General setup gibi seçenekler var. Ne yapmalıyım?
@gen2 hocam, yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci video nasıl?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ikisinden birinden git.

Hocam ben şimdi Live CD ile değil de Pardus Live CD üzerinden kuruyorum ama bu çalışmıyor ne yapmalıyım:
mount /dev/sda3 /mnt/gentoo
@175920

Hocam ben şimdi Live CD ile değil de Pardus Live CD üzerinden kuruyorum ama bu çalışmıyor ne yapmalıyım:
@175920
lsblk yaz disk adin sda3 degildir. Dostum keske biraz daha arastirip girisseydin bu ise. Kendimden biliyorum sacma hatalar yapilabiliyor tam arastirmadan paldir kuldur yapilirsa.

@175920
O kadar kolay degil kardesim Gentoo kurmak, bahsettigin durumda ne yapacagini bilmiyorsan kurabilecegini sanmiyorum. Bence once Arch Linux falan kurmaya calis ancak o da zor gelecektir.

Yok sda3 diskim baktım lsblk yazarak.
Adam kendi live cdsini kullandığı için oluyor ben kendim oluştursam sıkıntı olur mu?
@gen2
Tekrar başladım kurmaya.
@175920

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…