Yok sda3 diskim baktım lsblk yazarak.
Adam kendi live cdsini kullandığı için oluyor ben kendim oluştursam sEki Görüntüle 1243814ıkıntı olur mu? @gen2
Tekrar başladım kurmaya. @175920
Ahhhhhh! Aklımı kaçırmak üzereyim. Artık kafam basmıyor. Disk oluşturmayı unuttum. Neyse yarın bakacağım. Şuan işletim sistemsiz kaldım bir Live CD Pardus'um var.
Ahhhhhh! Aklımı kaçırmak üzereyim. Artık kafam basmıyor. Disk oluşturmayı unuttum. Neyse yarın bakacağım. Şuan işletim sistemsiz kaldım bir Live CD Pardus'um var.
Çok sevdim Gentoo'yu. Daha önce çok Linux gördüm, denedim ama hepsini bıraktım. Gentoo süper geldi. İlk gördüğümde hemen ben bunu kurmalıyım dedim çok sevdiğim Windows'umu sildim.
Çok sevdim Gentoo'yu. Daha önce çok Linux gördüm, denedim ama hepsini bıraktım. Gentoo süper geldi. İlk gördüğümde hemen ben bunu kurmalıyım dedim çok sevdiğim Windows'umu sildim.
Hype'lanmani anliyorum ama kurunca guzel oldugunu ama bir milestone olarak gorulmesine gerek olmadigini anlarsin. E cogu kisinin Linux bilgisini bu korukledi ben dahil ama dagitimin fazla onemi yok. Ogrenmekse amacin tabii denemeye devam et Arch'i zamaninda 3 4 deneme ile kurmustum.
Arch'i yazin Temmuz sonu gibi kurabildim galiba. Gentoo Agustos ortalari. Programlama ogrendigim icin biraz gelistirmistim Ingilizce'mi Handbook ile kurdum tamamen. Cok soru sorardim @Kreato'nun basini agrittigim dogrudur
Logoya baksak Ubuntu o yuvarlakligiyla icine cekerdi sizi ama buglar top oynuyor. Performans olarak paketler derlendigi icin biraz katki sagliyor. Minimal bir sistem icin ideal.
Ubuntu berbat. Hem logosu hem kendisi. O ismi duyunca bile irkiliyorum. @175920@gen2
Hocam acil yardımınıza ihtiyacım var. Ben şimdi manual kernel konfigrasyonu yaptım ve opsiyonel aşamaya geldim: