giovanni3453
Picopat
Videoları biraz eski ama yine de izlenir mi? Bir de not almak yerine kitaptan çalışmak istiyorum ama kitabı yok Eyüp bnin not olarak kullanabileceğim bir kaynak ta önerir misiniz?
Videoları biraz eski ama yine de izlenir mi? Bir de not almak yerine kitaptan çalışmak istiyorum ama kitabı yok Eyüp bnin not olarak kullanabileceğim bir kaynak ta önerir misiniz?
Ben bir sürü geometri hocası dinledim en sevdiğim Eyüp b oldu vallaha. Hala da oradan izlemeye devam ediyorum.
Onun dışında geometri biraz AYT gibi aslında. Mesela özel üçgenler apayrı bir konu ama açılarıyla, kenarlarıyla sadece 10 tane falan özel üçgen var. Not için ayrı kitaplar çıkarmıyorlar yani. Gördüğüm kadarıyla kaliteli test kitaplarının çoğunda konu başlarında 1-2 sayfalık bilgi kısmı oluyor orası yeterli.
Kpss Kitapları,2026,AGS,Yds,Dgs,Öabt,Yks,Lgs,Tyt,Ayt
Kitap - Kpss Kitapları, 2026, 2025, MEB AGS, Öabt,Yks, Tyt, AYT, Dgs, Yds, Kpss Yayınları, Esen Yayınları, Palme, Benim Hocam, Yediiklim, Hocalara Geldik, Tyt, Kitapları Satılmaktadır.www.kitapsec.com
Eyvallah.İzlenir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.