Geometri kitabı önerisi

BatuhanGuner

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6400 İ3 6100 8x2 Corsair 3200MHZ DDR4
Arkadaşlar selamlar. Geometrim zayıf, geometri temel oluşturmak istiyorum. Kolay orta seviye geometri kitabı önerir misiniz?

Kolay: Antrenmanlarla geometri, acil geometrinin ilacı, hiçbir şey bilmiyorsan karekök 0 geometri

Orta: Acil geometri, ÜçDörtBeş konu anlatımlı geometri

Zor: Orijinal ve 3D. 3D'nin TYT ve AYT'si var, TYT zor kategorisine uyar ama AYT kitabı piyasadaki en ekstrem geometri kitabıdır. Sınava girmeden çöz, geometrinin final bossu bu kitap.

Matematiğin ilacı geometri veya daha temel istersen aktif geometri.

Matematiğin ilacını almayı düşünüyorum aktif çok kolay geldi 345'e geçtiğimde biraz daha zorlandım 8 sorunun ikisini falan yapamadım normal mi bilmiyorum çok soru çözmem gerek sanırım.

Kolay: Antrenmanlarla geometri, acil geometrinin ilacı, hiçbir şey bilmiyorsan karekök 0 geometri.

Orta: Acil geometri, ÜçDörtBeş konu anlatımlı geometri.

Zor: Orijinal ve 3D. 3D'nin TYT ve AYT'si var, TYT zor kategorisine uyar ama AYT kitabı piyasadaki en ekstrem geometri kitabıdır. Sınava girmeden çöz, geometrinin final bossu bu kitap.

Teşekkür ederim önerdiğin kitapları inceleyip alacağım.

Arkadaşlar selamlar. Geometrim zayıf, geometri temel oluşturmak istiyorum. Kolay orta seviye geometri kitabı önerir misiniz?

345 alabilirsin bence. Kitabın içinde kısa özetlerin yanında önce kazanım kavrama testleri var onları yaptıktan sonra TYT-AYT tarzında klasikleşmiş sorular ve son olarak da ÖSYM tarzı sorularla seni zirveye taşır.

345 alabilirsin bence. Kitabın içinde kısa özetlerin yanında önce kazanım kavrama testleri var onları yaptıktan sonra TYT-AYT tarzında klasikleşmiş sorular ve son olarak da ÖSYM tarzı sorularla seni zirveye taşır.

345 şu an da ben de var fakat 1 2 kitap daha alıp 3 kitap götürmeyi düşünüyorum bol soru çözerek üçgeni oturturum diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı