Gerçek 7.1 kulaklık almaya değer mi?

CerveZa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Biraz ekstra bütçem var ve bu sebepten dolayı şu an kullandığım Logitech G430 Sanal 7.1 kulaklığımı memnun olmadığım için satıp yerine Gerçek 7.1 kulaklık almayı düşünüyorum. (Bkz. Razer Tiamat vb) Sizce almaya değer mi? Gerçek 7.1 kulaklıklar o kadar farka güzel performanslar sunuyor mu? Yoksa sanal 7.1 ile arada çok bir fark yok mu? Kullanan veya bilgisi olan birileri lütfen yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum :)

Hocam MSI DS502 öneririm. Gerçekten 7.1. fakat Rampage SN-RW1 önermiyorum. Daha doğrusu ben Rampage önermiyorum. [emoji1]

He yok ben CS:GO oynuyorum. Ses de kasiyorum ve önem veriyorum diyorsanız işte önerdiğim kulaklık tam size göre. Kulakligin içinde kendi ses kartı var. YouTube'da videolar var. İzleyebilirsiniz. Bu arada MSI satış elemanı değilim. [emoji6]

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus'un Strix 7.1 modelini almayı düşünüyorum. Tiamat'a göre çok daha yüksek performans sunduğu söyleniyor. Sizin bir deneyiminiz var mı herhangi bir modelle? Tavsiye edebileceğiniz veya fikir verebileceğiniz bir durum var mı acaba?
Logitech G933 Kullanıyorum. Oldukça güzel, bahsettiğiniz markaların o modelleri de oldukça iyidir sorun yaşamazsınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı