Gerçek aşka inanıyor musunuz?

Aldatıldığımı kendi gözlerimle görmüştüm. İnanmıyorum desem yalan olur inanıyorum ama güven sorunu daha zor bence.

Bir erkek olarak da bu dünya da kadınlara biraz negatif yaklaştığımızı düşünüyorum, sonuçta bu dünya da erkeğe de kadına da en çok zarar veren cinsiyet yine erkektir, 19 yıllık hayatım boyunca 1 kadından zarar görmemişimdir mesela, kadın erkek fark etmeksizin çevremde ki insanların da bir kadından zarar gördüğünü görmemişimdir, ama en yakın örnek verecek olursam okul hayatımda bile bana zorbalık yapanlar hep erkeklerdi.

Yani farklı olabiliriz, doğanın kendisi farklılıklar üzerine, ama bir cinsiyetin diğerinden daha aptal olduğunu vs düşünmüyorum şahsen ben pek.

@Acemi Kaşif bilimsel olarak kanıtlanmış olması lazım. Öyle hatırlıyorum.

Aşkın bilimini kendimce de doğru bulduğum bir bilimsel kaynaktan paylaşmak isterim sizlerle:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet bu da doğru şu an bir kızı engellemedim diye kavga ediyoruz engellemem de.

İlişkiler iki tarafında birbirine eşit derece saygı göstermesinden ibarettir, sizin özgürlüklerinize, seçimlerinize vs saygı duyulduğunu hissetmiyor iseniz bunu partnerinizle konuşabilirsiniz, herkesin aradığı gibi bir ilişki bulması hakkıdır, yani bu ilişki size uyacak bir duruma gelmez ise de ayrılmaktan çekinmeyiniz.

Hayır, gerçek olan sevgidir ve sevgi kolay kolay ortaya çıkmaz.

Evet bu da doğru şu an bir kızı engellemedim diye kavga ediyoruz engellemem de.

Ki nasıl dişiniz çürüdüğünde dişçiye gidiyorsanız ilişkinizde sorun yaşadığınızda bunu her zaman kendiniz çözemeyebilirsiniz, bu da çok normaldir, bu nedenle ilişki terapistlerine vs gitmenizi öneririm kesinlikle, hem kendinizi, hem partnerinizi vs daha iyi anlayabilirsiniz buradan yardım & rehberlik alarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…