Gerçek aşka inanıyor musunuz?

Aşktan herhangi bir beklentim yok ya da ben doğru kızı bulamadığım için mi orasını bilmiyorum. Bu sene 28 yaşına basacağım, hayatım boyunca birçok kızla beraber oldum. Sadece bir tanesi adam gibi adamdı, onu da trafik kazasında kaybettim.

Eski kız dostlarımdan birisinin bir istediğini yapmadım diye silmişti beni mesela :D açıkçası kızlara da güvenmiyorum ve bilimsel olarak kanıtlanmış bir şeydir, erkeklerin IQ seviyesi kızlarınkinden daha yüksek. Açıkçası kendimden düşük IQ sahipli birisine şu saatten sonra ne inanmak ne de güvenmek istiyorum.

Çok geçmiş olsun.

Son yazdığın içinde her bilimsel kaynağa güvenmemek gerek diye düşünüyorum şahsen ben, yani son yazdığın doğru olsaydı bunu hepimiz bilirdik diye düşünüyorum şahsen, sonuçta bu çok genel bir bilgi olurdu.

@oynozan seviyeli tartışmalara seve seve kapım her zaman için açıktır.

Allah razı olsun.

Dostum ben bilime çok inanan bir insanım. Açıkçası bilimsel çalışmayla ortaya konulmuşsa öyle 1-2 günde ortaya konulan bir şey değil.

Yani bilim dünyasında herkes bir şey iddia edebiliyor, önemli olan bunu kanıtlamış olmaları bence.
Bende bilimi elimden geldiğince takip eden birisiyimdir fakat bilimin tarafsız olması ve bilimsel & güvenilir kaynaklardan oluşması da önemli.

Yok ya, ben de aşka inanmıyorum. Dediklerinizin aynısını ben de yaşıyorum. Birini sevsme o beni sevmez, biri beni sevse ben onu sevmem. Olay çoğu kişi içinbç böyle maalesef.
Yok ya, ben de aşka inanmıyorum. Dediklerinizin aynısını ben de yaşıyorum. Birini sevsme o beni sevmez, biri beni sevse ben onu sevmem. Olay çoğu kişi içinbç böyle maalesef.

@Acemi Kaşif bilimsel olarak kanıtlanmış olması lazım. Öyle hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı