Gerçek Bıçak Almak İstiyorum

Daha fazla  
Akadaşlar gerçek hayatta Counter-Strike: Global Offensive bıçakları satın almak istiyorum, nereden ya da hangi siteden alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Satılıyor ama çok pahalılar. Kendin yapabilirsin kağıttan ağaçtan plastikten. Kağıttan desen evde yap, ağaç desen marangoza gidip söylesen adam uygun bir miktara keser ve halleder.

Ben 2 yıl önce Aliexpress' den almıştım, çok da memnunum. Binlerce çeşit var, indirimde yakalayıp 70 TL' ye almıştım bunu sanırım. Kılıfıyla beraber geliyor genelde.
DSC_0006.JPG
DSC_0007.JPG
DSC_0008.JPG
DSC_0009.JPG

Bazı bıçakların bulundurulması yasaktır incelemeni tavsiye ederim.Bununla ilgili kanun var. Yasaklı olanlar dışında almak istediklerini yurt içinden yeri yurdu belli olan yerlerden faturası kesilmiş almanı tavsiye ederim.
Madde 4 – (Değişik: 12/6/1979 – 2249/5 md.)
Ülke içinde kama, hançer, saldırma, şişli baston, sustalı çakı, pala, kılıç, kasatura, süngü, sivri uçlu ve oluklu bıçaklar, topuz, topuzlu kamçı, boğma teli veya zinciri, muşta ile salt saldırı ve savunmada kullanılmak üzere özel nitelikteki benzeri aletlerin yapımı yasaktır.
Bunlardan bir sanat veya mesleğin icrası için kullanılması zorunlu bulunanların yapımına İçişleri Bakanlığınca yapılacak bir yönetmelikte belirlenen kurallara göre izin verilir.
(Değişik fıkralar: 23/6/1981 – 2478/2 md.): Yalnız sporda kullanılan yivli ateşsiz silahlar ve mermileri ile yivsiz tüfekler ve mermilerinin, ev gereçlerinden olan veya tababet, sanayi, tarım, spor için kullanılan aletlerle bir meslek veya sanatın icrası için gerekli bıçak, şiş, raspa ve benzerlerinin kullanılması bu Kanun hükümlerine tabi değildir.
Madde 5 – (Değişik: 12/6/1979 – 2249/6 md.)
Yurda sokulması ve yapımı yasaklanan ve 4 ncü maddenin 1 nci fıkrası kapsamına giren bıçak ve aletlerin satılması, satınalınması, taşınması ve bulundurulması yasaktır.
Bir sanat veya mesleğin icrası için kullanılmasına 4 ncü maddeye göre izin verilen bıçaklar bu yasağın dışındadırlar.

Oyunların furyasına kapılıp bir şeyler yapma. Alacaksan kredi kartı şeklindeki bıçaklardan veya bileklik gibi takılan yanında magnezyum taşı verilen bıçaklardan al.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı