Gerçek hayatta ilgi çekmemek

Bir günlüğüne benim yerime geçsen şu anki haline dönmek için yalvarırsın. Derde bak. Boşuna sabaha sağ çıkmamak için dua etmiyormuşum.

Ne kadar ilginç. Bende senin özelliklerinin yüzde biri bile yok ama benim gibi sen de insan içine çıkmıyorsun demek, bırak da bari o bana kalsın. Bende senin şu özelliklerinin yüzde biri olsaydı kalabalık ortamlardan çıkmazdım.
Güzel kızlarda yalnız oluyor. Sen aynı sensin. Bir şansını dene, kuramlarımın doğruluğunu göreceksin.
''Akıl sana fazla geliyor.'' İlk okul hocamın sözü. :(

@TheAlcatraZ sanmıyorum hocam. Dediğiniz insan tipini kavradım fakat okulda günde 30 kişinin benimle konuşması can sıkıcıydı.
 
Psikolog git kardesim; Allah sifa versin.
Psikolojik bir sorunum yok ki. Sadece insanlar sürekli benimle uğraşıyor. Dikkat çekmemek istiyorum. Otobüste, yolda, mahallede, mekanlarda, marketlerde, dükkanlarda, girdiğim her ortamda herkes benimle uğraşıyor. Ben yalnızca işimi gücümü halletmek istiyorum. Konuşmasanız olmaz mı? Defolsun insanlık yanımdan.
 
Psikolojik bir sorunum yok ki. Sadece insanlar sürekli benimle uğraşıyor. Dikkat çekmemek istiyorum. Otobüste, yolda, mahallede, mekanlarda, marketlerde, dükkanlarda, girdiğim her ortamda herkes benimle uğraşıyor. Ben yalnızca işimi gücümü halletmek istiyorum. Konuşmasanız olmaz mı?
Birine sor neden ugrasiyorsun benimle diye. Cevabi her seyi aciklayacaktir.
 
Birine sor neden ugrasiyorsun benimle diye. Cevabi her seyi aciklayacaktir.
Demin oturup bunu düşündüm. Dediğini yapacağım. Benimle uğraşan birisine 'Bu kadar dikkat çeken neyim var? neden sürekli benimle sohbet etmeye veya tanışmaya çalışıyorsunuz?' diyeceğim.

Otobüste 2 kız bana yavşadı, şoförü dövecektim olaylar büyüdü, Dünya kıskanç *** lar ile dolu.
 
Başkası ilgi çekmek için elinden geleni yapar, başaramaz ve toplumda görünmez kalır acı çeker. Bazıları ise toplumda ilgi çektiği için görünmez olmak ister fakat bu kişi öbürünün halinden anlamıyordur. Şöyle deyim senin biraz arkan kalkmış kanka biraz indir.
 
Yorumları okudum bence cidden psikolojik sorunların var psikoloğa görünmelisin neredeyse kimse tipini beğendi diye gelip senle sohbet başlatmaz ki sen herkesin başlattığını patronunun bile işi gücü bırakıp seni izlediğini söylüyorsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı