Gerçekleşmeyecek hayalleriniz

Umarım hayalin gercekleşir. Ama hayali astronot olmak olan çocuklara gülen bir ülkede yaşıyoruz maalesef.
Vallahi hocam babam vatana millete hayrın olsun da ne olursan ol diyor. Astronot olacağım seneye pilotaj okuyacağım elektrik-elektronik mühendisliğinin üstüne dedim. Ne kadar paraya ihtiyacın var diye soruyor. Oysa ki burslu okuyacağım 😀 . Bence bu algı biraz kırılmaya başladı son dönemlerde. Gözünü yükseğe diken çocuklara aileleri biraz destek oluyor gibi geliyor bana.
 
Üniversitede hoca olmak isterdim, yüksek lisansa başlayınca bunun malum kişilerin torpilleri yüzünden asla olamayacağını farkettim. Hayalimde bu ülke için çok büyük şeyler başarmak, ülke ülke gezip gizli bilgilere ulaşmak vardı. Şimdi ise sadece ülkeden gidip İskandinav ülkelerinde veya herhangi bir Avrupa ülkesinde güzel bir yaşam isterdim. Tıpkı onlar gibi Türkiye'ye sadece para ezmeye gelmek ve gelmişken de kendi vatandaşından daha çok ilgi görmek..
 
İyi bir gelecek,içim rahat olsun yeter.
 
McSkillet

Sparkles'in yaptığı ve ölümüyle ilgili haber: TIKLA
Videonun konusu ise Arabasını çektiği video var onu, ardından çarptığı arabanın fiyatı çok yüksek bir arabanın yandığı olduğundan yaptığı kaza haberlere çıkmış bunları gösteriyor ve arkadaşı olduğu için bir şeyler konuşuyor.
Burada yazıyor hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı