Gerçekten internetten para kazanılınıyor mu?

Hardmodeyasayan

Decapat
Katılım
30 Haziran 2021
Mesajlar
40
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar sorduğum soru kimine göre mantıklı kimine göre mantıksız. Tabii ben de biliyorum internetten para kazanabiliriz ve çoğu yerde kazanıyor ama benim sorum benim gibi internetten para kazanmaya yeni girişmek isteyenler için soruyorum.

Tek başına internetten bir şeylerle uğraşıp gerçekten kazanabilen oldu mu? Olduysa ne kadar uzun bir süreç, ne kadar zor, ne kadar vakit ayırdınız? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu çok genel bir soru. Botanikçi de olsan yazılımcı da olsan işini İnternete taşıdığında ve para kazandığında mantıken İnternetten para kazanmış oluyorsun. Eğer senin bahsettiğin "anket başına 5TL kazan" gibi sistemler ise bana göre tamamen zaman kaybı. Onunla uğraşacağına gider uzun vadede sana para kazandırtacak işlere yönel. Eğer freelance gibi iş yöntemlerinden bahsediyorsan, evet kazandırtıyor. Önceden yazılımı para amaçlı yapmazdım ama şuan paraya ihtiyacım olduğu için sadece para odaklı çalışıyorum ve bir üniversite öğrencisine göre iyi de para kazanıyorum.
 
Freelance olarak bulunan işlerden güzel gelir elde ediliyor başkasının işini başkasına yaptırmak gibi sadece kendine ücret ayırıcaksın sen aracı olacaksın.
 
En basitinden gerekli şartları sağlayıp, Technopat Sosyal moderatörü olarak bir ayda aylık internet faturanı karşılayacak kadar para kazanabilirsin. Miktarı yanlış hatırlamıyorsam aylık bir aylık internet faturasını karşılayacak kadardı. @Emre C bir konuda belirmişti diye hatırlıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı