Gereksiz bilgi verin

Türkiye'de en çok şampiyon olan takım 28 şampiyonluk ile Fenerbahçe'dir, ardından 26 şampiyonlukla Galatasaray gelir. Benim atacağım mesajlar da burada biter, gereksiz mesaj kasmaya gerek yok.

İstanbul iki kıta ve yedi tepeden oluşur, tek büyüğü de Fenerbahçe'dir.

Konu tartışmaya kapalı olduğundan bu konu hakkında bilgi vermek gereksizdir.

Fenerbahçe'de birçok sorun vardır ve çözümü bir tanedir. Onuda bazı şahsiyetler hariç herkes bilmektedir. (Bende Fenerbahçeliyim ayrıca.)

Messi Celal Şengör ve Einstein'ın ortak noktası 3ününde asperger(otizm)li olması.

Margot Robbie'nin kleptomanisi(çalma hastalığı) var.

GTA Vice City'de Lance ismini Guardian Angel görevinde duyarız. Ancak oyun bize Back Alley Brawl görevinde Lance ismini verir.

Türkiye'de en çok şampiyon olan takım 28 şampiyonluk ile Fenerbahçe'dir, ardından 26 şampiyonlukla Galatasaray gelir. Benim atacağım mesajlar da burada biter, gereksiz mesaj kasmaya gerek yok.
Dinozor dönemi şampiyonluklardan mı bahsediyorsunuz hocam? Milletin can derdine düştüğü dünya savaşı yılları ve spor toto süper ligin daha kurulmadığı zamanlar... daha fazla söze gerek yok.

Dinozor dönemi şampiyonluklardan mı bahsediyorsunuz hocam? Milletin can derdine düştüğü Dünya Savaşı yılları ve spor toto Süper Lig'in daha kurulmadığı zamanlar... Daha fazla söze gerek yok.

Ali koç biraz daha kalmaya devam ederse, 59 öncesi şampiyonluklarımızı bile geçecek adamlar.
Şeytan kupası, Sivas ikincilik kupasını da dahil eder. 6 yıldızız diye masallar uydurmaya başlayacak. Artık utanıyorum adam bizi nasıl bir duruma düşürdüyse artık kendimizle dalga geçiyoruz.

Bu konuda bin kat haklısınız hocam. Ali koç artık nasıl koltukta kalacağını şaşırmış durumda. Ayrıca bir gereksiz bilgi daha vermiş olalım. Fenerbahçe'de Ali Koç döneminde 2.sezonu görecek olan ilk teknik direktör muhtemelen Jose Mourinho'dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…