Gereksiz lastik patlaması

Lastik havası az gibi. Basınç düşük olursa çukurlarda ve kaldırım çıkışlarında iç lastik keser. Basıncı yükseltin biraz daha. 27.5*1.50 lastiğime 60, 27.5*2.10 lastiğime de 45-50 civarı basardım. Kilom da o zamanlar 63-64 civarıydı.

Onu bilmiyorum bende sibopun girdiği yer aşınınca sadece öyle bir sorun 1 kez çıktı matkap ucunu değiştirip orayı düzelttim bir daha sorun yaşamadım.
ben onu yapmadım direkt kendi genişliğinde aldım

Lastiklerin üstünde genellikle uygun basınç aralığı yazar. Örneğin 35-55 psi gibi. Bu durumda 35 psi basıp kaldırıma çıkarsanız yılan ısırığı dediğimiz olaydan ötürü lastikleriniz patlayabilir. Arazide sürmüyorsanız lastiği maksimum basınca olabildiğince yakın seviyede hava basmanız size hem hız kazandırır hem de bu sorundan kurtulursunuz diye düşünüyorum.

Tubeless'a geçersem nasıl olur? Lastikten iki tane sipariş verdim. Jantım tubeless uyumlu değil. Lastik uyumlu. Bant çekerek uyumlu hale getirebilir miyim? Masrafı ne kadar olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…