Gereksiz yere ceza yiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gereksiz ceza ben de 2 kere yedim, yakın zamanda. Daha doğrusu haksız cezaydı. Ayrımcılık vardı ve de. Konu açmayı düşündüm fakat o kişinin mesaj sayısı benden yüksek olduğu için bir şeyin değişmeyeceğini düşündüm, açmadım. Değişen bir şey olmuyor maalesef bu forumda böyle bir şey var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ceza almama da gerek yok? Ama ne olursa olsun bir şey değişmeyecek haksız durumunda olacağım belki de ban yiyeceğim.
Gayet de haksızsın. Bir şeyler yapmadan önce kuralları oku. Ceza almana gerek vardı çünkü kuralları çiğnemişsin
 
Yiyeceksin, emin ol.

Çifte konu muhabbetine gelirsek; başlığı aynı konuyu niye açıyorsun? Hadi aynı değil, içeriği? Açtığın ilk konunun içeriğine başka bir sorunu ekleyebilirdin veya ilk koyduğun başlık asıl istediğini vermiyorsa rapor atıp değiştirilmesini talep edebilirdin.
 
Öncelikle gereksiz veya haksız yere ceza verilmiyor. Çoğu moderatör arkadaşlar yazım yanlışı yaptığımız zaman. Ceza vermelerin gerekirken ceza vermiyorlar. Ortada haksızlık ile ilgili bir durum varsa konu açarsanız. Kimse size konu açtınız diye ceza vermez.
 
Ceza ile ban yemezsiniz küfür, hakaret vb. şeyler olmadıktan sonra zor. Küçük büyük harfe dikkat etmemiş diye banlanan görmedim daha çok eski üyelerin ceza puanlarını görmemişin demek ki birbirleriyle yarışıyorlar kimin ki daha fazla diye.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı