Gereksiz yere ceza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Evet yanlış duymadınız.

Giriyorum bu siteye. Masaüstü Bilgisayar'lara bir konu açıyorum. Adı da "Parça parça toplanan bilgisayarda ilk hangi parçalar alınmalı?". İçinde de alacağım parçaları yazıyorum ama moderatörler bunu "Ryzen 3 3300X sistem toplama" diye değiştiriyor ve ben ceza yiyorum bir gün.

Suç bende mi?

Technopat Sosyal Kurallarının 18. maddesine göre;

Bir kullanıcı bir ay içerisinde en fazla 1 sistem toplama konusu açabilir. Bu aşamadan sonra açacağı sistem toplama konuları kapatılacak ve üye hesabı uyarılmaksızın silinecektir.

Technopat Sosyal Kurallarının 18. maddesine göre.

Bir kullanıcı bir ay içerisinde en fazla 1 sistem toplama konusu açabilir. Bu aşamadan sonra açacağı sistem toplama konuları kapatılacak ve üye hesabı uyarılmaksızın silinecektir.

İyi de bu sistem toplamaya mı giriyor?
Alırım hayırlı olsunları. Artık sistem toplama açamayacağım :D

Adam önce hangi parçaları almalıyım demiş. Sistem toplayacağım dememiş ki.
Bence de öyle, beklediği cevap örneğin; ilk PSU ve Kasa alınmalı. olması gerekirken adamlar sistem olarak algılamışlar garip vallaha.

Evet yanlış duymadınız.

Giriyorum bu siteye. Masaüstü Bilgisayar'lara bir konu açıyorum. Adı da "parça parça toplanan bilgisayarda ilk hangi parçalar alınmalı?". İçinde de alacağım parçaları yazıyorum ama moderatörler bunu "Ryzen 3 3300X sistem toplama" diye değiştiriyor ve ben ceza yiyorum bir gün.

Suç bende mi?

Bende diyorum bizim ayuq nerede : D.

@Crimson Butterfly Sistem önerisi dediğin, parçaları komple almaktır. Adam mesela işlemci, RAM, ekran kartını söylüyor, hangisini alayım ilk diyor. Parası yetişmemişse falan daha sonra artar mı gibisinden böyle bir tavsiye istiyor. Bu sistem toplamaya girmez ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı