Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 12 Aralık 2020 #11 Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.275 Makaleler 3 Çözümler 61 12 Aralık 2020 #12 Fatiller dedi: Sonuçta 1 aydır aranızda yoktum. Genişletmek için tıkla... Kendi sebeplerinden mi? Yoksa ceza yüzünden mi?
Fatiller dedi: Sonuçta 1 aydır aranızda yoktum. Genişletmek için tıkla... Kendi sebeplerinden mi? Yoksa ceza yüzünden mi?
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.927 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #13 Fatiller dedi: Hoş buldum. Üyeleri kışkırtma. Genişletmek için tıkla... Bu arada yer Adana yazıyor Adana şaşırt be (!)
Fatiller dedi: Hoş buldum. Üyeleri kışkırtma. Genişletmek için tıkla... Bu arada yer Adana yazıyor Adana şaşırt be (!)
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 12 Aralık 2020 #14 AliÖzkan 7734 dedi: Kendi sebeplerinden mi? Yoksa ceza yüzünden mi? Genişletmek için tıkla... Ceza yüzünden yoktum, yoksa bu ortam bırakılır mı. TeknocuYusuf dedi: Bu arada yer Adana yazıyor Adana şaşırt be (!) Genişletmek için tıkla... Adına baba ekleyen birine kim olsa karışır diye düşünüyorum.
AliÖzkan 7734 dedi: Kendi sebeplerinden mi? Yoksa ceza yüzünden mi? Genişletmek için tıkla... Ceza yüzünden yoktum, yoksa bu ortam bırakılır mı. TeknocuYusuf dedi: Bu arada yer Adana yazıyor Adana şaşırt be (!) Genişletmek için tıkla... Adına baba ekleyen birine kim olsa karışır diye düşünüyorum.