Geri gönderilen kargonun parası ödenir mi?

TavukluDinozor

Hectopat
Katılım
7 Mart 2021
Mesajlar
282
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar 3 gün önce Trendyol'dan almış olduğum çanta dün gelmiş fakat ne zil çalındı ne de beni aradılar. Aras Kargo şubesi yaşadığım yerden 30 kilometre ileride onun için gidemeyeceğim mesafede yarın öğlen kargo geri dönecekmiş geldiği yere. Onun parası Trendyol cüzdanıma veya kartıma geri döner mi?
 
Kargo parası dönmez diye biliyorum. Ürünün parası döner. O kadar ürün aldım hiç kargo parası yatmadı.
Aynen. Sen ürünün ücretini mi soruyorsun yoksa kargo için ödediğin ücreti mi soruyorsun?
 
Ben de cmt günü Gittigidiyordan SSD aldım sonra kapıdan kutuyu açmadan iade başvurusu yaptım ve gelen kargoyu kabul etmedim geri yolladım.
Kargo takibinde İade gözüküyor ancak satıcıya varıp varmadığı yolda olup olmadığı gözükmüyor halen. Yarın en geç 28inde eline geçmeli diye yazıyor GG sitesinde, acaba satıcının eline o tarihte varmazsa param kaynar mı?
 
Ben de CMT günü GittiGidiyor'dan SSD aldım sonra kapıdan kutuyu açmadan iade başvurusu yaptım ve gelen kargoyu kabul etmedim geri yolladım.
Kargo takibinde iade gözüküyor ancak satıcıya varıp varmadığı yolda olup olmadığı gözükmüyor halen. Yarın en geç 28'inde eline geçmeli diye yazıyor gg sitesinde, acaba satıcının eline o tarihte varmazsa param kaynar mı?

Ürünü alıp açsan bile 15 gün iade süren var. Önemli olan kargoya ne zaman verdiğin 15 gün içinde olmalı. Kısaca en geç 7 günde paranı yatırırlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı