Gerilim ağırlıklı sürükleyici film önerelim

Darqx

Hectopat
Katılım
6 Ağustos 2020
Mesajlar
3.982
Makaleler
3
Çözümler
9
Başlıkta da yazdığım gibi arkadaşlar, gerilim ağırlıklı olmak üzere sürükleyici film önerilerinizi bu postun altında paylaşırsanız sevinirim. Ben fractured filmini izlemiştim geçenlerde, tam aradığım filmdi. Baştan sona kadar heyecanı hissettim, öneririm.
 
Nefesini Tut 2016 yapımı harika bir gerilim filmiydi izlemesi de çok eğlenceli. Kesinlikle öneririm.
 
Searching
Konusunu anlatırsam spoiler vermiş olurum. Kısaca özetlemek gerekirse kaybolan kızını arayan bir babanın hikayesini izliyoruz, ancak sandığınız kadar basit değil. Bu filmi asıl ilginç yapan şey filmin tamamının bilgisayar veya telefon ekranlarında geçmesi. Yani bu filmde bir kameraman yok, ana karakterimizi film boyunca bilgisayar üzerindeki webcam uygulamalarından görüyoruz. Aşırı sürükleyici bir film.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Konuyu ''Konu Dışı'' bölümüne açmıştım ama admin bey sağolsun ''Sinema & TV'' ye almış. Etkileşimde alamıyorum maalesef.
 
Srpski Film'i bünyen kaldırırsa izle derim. Filmin içinde her türlü pislik var, biraz araştırırsan görürsün. Gerilimin ve İğrençliğin en uç noktası. Tabi her adamın izleyeceği film değil.
 
Srpski Film'i bünyen kaldırırsa izle derim. Filmin içinde her türlü pislik var, biraz araştırırsan görürsün. Gerilimin ve İğrençliğin en uç noktası. Tabi her adamın izleyeceği film değil.
20 dk'lık birkaç sahnesinden oluşan bir video izledim. Bu kadar iğrenç bir şey görmedim hayatımda. Bu filmi düşünen insanın yok edilmesi falan lazım ya, çok ciddi derecede iğrenç sahneleri var. Ha gram etkilenmedim ama böyle olaylar gerçekte de yaşanıyor, bu işkenceleri yapan hayvanların (hayvan da denmez hayvan daha merhametli) cinsel organlarını piranalara yedirmek gerek. Lanet olsun ya. Bu filmde emeği geçen senaristinden yönetmene, oyunculara, kameramanına, set ekibine yemek yapanına kadar sövdüm. Lanet film.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı