Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.105 Çözümler 17 Yer İstanbul 5 Mart 2022 #1 Başlıkta yazan şarkıları çok seviyorum ama benzerlerini bulamıyorum yardımcı olur musunuz?
KararVeremeyen Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 375 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #2 Seve seve Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki isteğinden biraz uzak kalmışlardır. Uyup uymadığını söylemekten çekinme. Ona göre daha farklı şeyler de düşünebilirim.
Seve seve Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki isteğinden biraz uzak kalmışlardır. Uyup uymadığını söylemekten çekinme. Ona göre daha farklı şeyler de düşünebilirim.
R RodmanDennis Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 329 5 Mart 2022 #3 Earas dedi: Başlıkta yazan şarkıları çok seviyorum ama benzerlerini bulamıyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam bu şarkılar Jazz, RnB tarzı şarkılar. Aratarak bulabilirsiniz.
Earas dedi: Başlıkta yazan şarkıları çok seviyorum ama benzerlerini bulamıyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam bu şarkılar Jazz, RnB tarzı şarkılar. Aratarak bulabilirsiniz.
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.105 Çözümler 17 Yer İstanbul 5 Mart 2022 #4 RodmanDennis dedi: Hocam bu şarkılar jazz, rnb tarzı şarkılar. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum ama tam istediğimi bulamadım.
RodmanDennis dedi: Hocam bu şarkılar jazz, rnb tarzı şarkılar. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum ama tam istediğimi bulamadım.
KararVeremeyen Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 375 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nile Rodgers yanlış bilmiyorsam Get Lucky'nin gitarını besteleyen kişi. Endüstride bir sürü hit şarkıda payı var. Onun parçalarına bakmanı öneririm. Biraz istediğin türlerden uzak ama yine de önermek istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nile Rodgers yanlış bilmiyorsam Get Lucky'nin gitarını besteleyen kişi. Endüstride bir sürü hit şarkıda payı var. Onun parçalarına bakmanı öneririm. Biraz istediğin türlerden uzak ama yine de önermek istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.105 Çözümler 17 Yer İstanbul 5 Mart 2022 #6 KararVeremeyen dedi: Seve seve Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki isteğinden biraz uzak kalmışlardır. Uyup uymadığını söylemekten çekinme. Ona göre daha farklı şeyler de düşünebilirim. Genişletmek için tıkla... Lets groove dinlerim ama daft punk un şarkısı elektro gibi.
KararVeremeyen dedi: Seve seve Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belki isteğinden biraz uzak kalmışlardır. Uyup uymadığını söylemekten çekinme. Ona göre daha farklı şeyler de düşünebilirim. Genişletmek için tıkla... Lets groove dinlerim ama daft punk un şarkısı elektro gibi.
R RodmanDennis Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 329 5 Mart 2022 #7 Earas dedi: Evet biliyorum ama tam istediğimi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Rock steady dinleyebilirsiniz.
Earas dedi: Evet biliyorum ama tam istediğimi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Rock steady dinleyebilirsiniz.
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.105 Çözümler 17 Yer İstanbul 5 Mart 2022 #8 Her yerde karşımıza çıkan ikonik "aa bu şarkı o muymuş" dedirten şarkılar da çok güzel geliyor.
KararVeremeyen Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 375 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #9 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.105 Çözümler 17 Yer İstanbul 5 Mart 2022 #10 KararVeremeyen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nile rodgers yanlış bilmiyorsam get Lucky'nin gitarını besteleyen kişi. Endüstride bir sürü hit şarkıda payı var. Onun parçalarına bakmanı öneririm. Biraz istediğin türlerden uzak ama yine de önermek istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu da çok güzelmiş teşekkür ederim.
KararVeremeyen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nile rodgers yanlış bilmiyorsam get Lucky'nin gitarını besteleyen kişi. Endüstride bir sürü hit şarkıda payı var. Onun parçalarına bakmanı öneririm. Biraz istediğin türlerden uzak ama yine de önermek istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu da çok güzelmiş teşekkür ederim.