EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 28 Aralık 2021 #1 Merhabalar. Getir'den yemek siparişi vereceğim, sepete ekliyorum ödeme kısmında logo takılıp kalıyor sipariş veremiyorum. Bu durum sadece bende mi yoksa sizde de sorun var mı?
Merhabalar. Getir'den yemek siparişi vereceğim, sepete ekliyorum ödeme kısmında logo takılıp kalıyor sipariş veremiyorum. Bu durum sadece bende mi yoksa sizde de sorun var mı?
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.088 Makaleler 8 Çözümler 297 28 Aralık 2021 #2 Aynı durum bende de mevcut.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 28 Aralık 2021 #3 Ma'at dedi: Aynı durum bende de mevcut. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde şu an hesaptaki tüm kayıtlı kartları da sildi.
Ma'at dedi: Aynı durum bende de mevcut. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde şu an hesaptaki tüm kayıtlı kartları da sildi.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.088 Makaleler 8 Çözümler 297 28 Aralık 2021 #4 Sunucudan veri alınamıyorsa kartlar gözükmüyor olabilir, pek emin değilim. Kartla ödeme yapmadığımdan dolayı kontrol de edemiyorum.
Sunucudan veri alınamıyorsa kartlar gözükmüyor olabilir, pek emin değilim. Kartla ödeme yapmadığımdan dolayı kontrol de edemiyorum.