Merhaba. Getir'de işe başlayacağım firmanın kendi motorunu birinin arabasına çarpsam veya birine vs. hasarı bana mı ödetiyorlar? Bunun dışında motoru yatırsam yine ben mi ödemek zorundayım?
Maşınızdan keserler diye düşünüyorum firmaya zarar ettiriyorsunuz.Merhaba. Getir'de işe başlayacağım firmanın kendi motorunu birinin arabasına çarpsam veya birine vs. hasarı bana mı ödetiyorlar? Bunun dışında motoru yatırsam yine ben mi ödemek zorundayım?
Sigortalı değil mi motorlar hocam ama?Getir'in politikası farklı mı bilmiyorum da, kazada suç seni ise sen ödersin muhtemelen.
Sigortalı değil mi motorlar hocam ama?
Yatırmayıp trafikte veya duran arabaya vurursam?Sigorta motoru istediğin gibi yatırabilirsin demiyor ve o sigorta için de para ödeniyor. Kendi kabahatli olduğun tüm olaylarda senden kesilir.
Sorsana gene bi hocam senden ricam bilgisi olan varsa bu konularda.Ben bir süre getirin deposunda çalıştım arkadaşım kaza yaptı suç ondaydı ama ne oldu hiç sormadım. Kendisine sorayım bakalım ne diyecek, geri dönüş yaparım.
Edit: Şimdi hatırladım suç onda değildi kaza yaptığı kişi Milletvekili veya yakını olduğu için suçu arkadaşa yıkmışlardı doğal olarak.
Yatırmayıp trafikte veya duran arabaya vurursam?
Hocam ben itinayla mı çarpmak istiyorum sence.Yine sen suçlusun. Sen de vurma bir zahmet düzgün motor kullanmak zor değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.