Getir maydonoz döner %10 indirimini vermiyor

nrywq4

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Selam dostlar, maydonoz dönerden large tavuk dürüm alacaktım. 140TL %10 indirim gözüküyor ama %10 indirim vermiyor. Ne yapmalıyım?

Hiçbir şey yapamazsınız. Berbat getir indirim kuponları, berbat politika. Onun yerine Migros yemek tercih edin, getir indirim kuponu verir ama geçersiz gözükür vesaire vesaire bla bla okey F.

Hevesim kaçtı bir bir tavuk dürüm yiyelim dedik

Selam dostlar, maydonoz dönerden large tavuk dürüm alacaktım. 140TL %10 indirim gözüküyor ama %10 indirim vermiyor. Ne yapmalıyım?
Getir den eskiden çok yemek söylüyordum son 3 aydır ne marketini ne yemeğini hiç kullanmadım.
Kuponlarla ilgilide çok sıkıntı var.
Yemeksepeti arada kupon tanımlıyor bakın derim Ya da trendyol.

Hocam onun yerine Migros yemek indirin. Tüm restoranlara 120TL'ye 50TL indirim veriyor mis gibi.

Çok pahalı getir fiyatları düz kupon mupon falanda yok.

Getirden eskiden çok yemek söylüyordum son 3 aydır ne marketini ne yemeğini hiç kullanmadım.
Kuponlarla ilgilide çok sıkıntı var.
Yemeksepeti arada kupon tanımlıyor bakın derim.
Ya da Trendyol.

Deneyeceğim teşekkürler.

Getir bunu her seferinde yapıyor. Kampanya var gibi gösteriyor ama kullandırtmıyor.
Getirin kampanyaları tamamiyle göz boyamak için bunu öğrendim.

Getir bunu her seferinde yapıyor. Kampanya var gibi gösteriyor ama kullandırtmıyor.
Getirin kampanyaları tamamiyle göz boyamak için bunu öğrendim.

Verecekleride 10 lira indirim ya.

Sağ olasınız ilk siparişe özel 70 TL indirim aldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…