10 Aralık 2020 Mesaj: 4 Getir, yeni aldığı karar ile bünyesindeki restoranlardan komisyon almayacak. Bu zorlu günlerde, firmalarımıza bu şekilde destek sağlayan şirketlerin olduğu görmek oldukça sevindirici. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Getir, yeni aldığı karar ile bünyesindeki restoranlardan komisyon almayacak. Bu zorlu günlerde, firmalarımıza bu şekilde destek sağlayan şirketlerin olduğu görmek oldukça sevindirici. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 10 Aralık 2020 #3 Ben bunu iyilikten çok rekabet için yaptıklarını düşünmekteyim. Çünkü YemekSepeti'de aynı kararı vermişti daha önce
Ben bunu iyilikten çok rekabet için yaptıklarını düşünmekteyim. Çünkü YemekSepeti'de aynı kararı vermişti daha önce
KS KS MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #4 286313 dedi: Ben bunu iyilikten çok rekabet için yaptıklarını düşünmekteyim. Çünkü YemekSepeti'de aynı kararı vermişti daha önce Genişletmek için tıkla... Elbette bunu da düşünmüşlerdir. Koskoca şirketler, bizim gibi plan yapmaz herhalde böyle bir karar için.
286313 dedi: Ben bunu iyilikten çok rekabet için yaptıklarını düşünmekteyim. Çünkü YemekSepeti'de aynı kararı vermişti daha önce Genişletmek için tıkla... Elbette bunu da düşünmüşlerdir. Koskoca şirketler, bizim gibi plan yapmaz herhalde böyle bir karar için.
OziMozi Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 608 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #5 Rekabet her zaman iyidir güzel bir örnek.