Getir’de İstanbulkart ile Ödeme Seçeneği Geçici Olarak Kaldırıldı

• Konuyu başlatan 56153
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 10.223
Müşteri hizmetlerine yazdım sistem kalktığından kendini müşteriye hizmetlerinin bile haberi yok :D Sizde hata vardır yazdılar. Son 1 yılda zaten kalite olarak çok kötü hale geldiler, artan getirme ücreti hadi neyse ama bu sefer İstanbulkart kalktı. Siz bir bilgi bulabildiniz mi?
Hiçbir bilgi yok. Ben de müşteri hizmetlerine sormuştum, bana hesaptan çıkış yapıp tekrar girmemi söyledi :D Kimsenin kimseden haberi yok, çokça sıkıntı yaşatıyorlar. Getir Yemek kısmı tamamen şans ruleti gibi bir şey mesela, sıkıntı çıkarsa asla yüzünüze bakmıyorlar rezil herifler. Sırf %50-70 arası indirim ile aldığım için Getir/GetirBüyük kullanıyorum. İstanbulkart ödemesi de bir tek burada var, başka yerde harcanmıyor. Öncesinde hep gözüküyordu yöntem şimdi silmişler büyük ihtimalle, ya da bir sistem güncellemesi falan var diye düşünüyorum.

Hiçbir bilgi yok. Ben de müşteri hizmetlerine sormuştum, bana hesaptan çıkış yapıp tekrar girmemi söyledi :D kimsenin kimseden haberi yok, çokça sıkıntı yaşatıyorlar. Getir yemek kısmı tamamen şans ruleti gibi bir şey mesela, sıkıntı çıkarsa asla yüzünüze bakmıyorlar rezil herifler. Sırf %50-70 arası indirim ile aldığım için Getir/GetirBüyük kullanıyorum. İstanbulkart ödemesi de bir tek burada var, başka yerde harcanmıyor. Öncesinde hep gözüküyordu yöntem şimdi silmişler büyük ihtimalle, ya da bir sistem güncellemesi falan var diye düşünüyorum.

Sonunda cevap alabildim... Sorun bundan ibaretmiş, temsilci kalıcı olarak kaldırıldığını söyledi. Geçen ay kredi kartı ile alışveriş yapmıştım önce 427 çekti sonra tekrar benzer meblağ çekti. Yani 2 kez ödeme aldı (tabii sonra birini otomatik iade etti) bu manav kısmında uyguladıkları yeni yöntem yüzündenmiş. Ne saçma iş anlamadım, yazık oldu. :/ İstanbulkart'ın geçerli olduğu başka market uygulaması biliyor musunuz?

Eskiden böyle bir saçmalık yoktu son aylarda geldi bu hilkat garibesi yenilik. Temmuz'un başında İstanbulkart'ı kullanmıştım, demek ki geçen ay geldi. :/

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-08-22-45-49-495_com.getir-edit.jpg
    Screenshot_2024-08-08-22-45-49-495_com.getir-edit.jpg
    222,2 KB · Görüntüleme: 44

Technopat Haberler

Geri
Yukarı