MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.255 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #11 Machaezt dedi: Ödemeyi kartla yapmak zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bu tarz kampanyalardan yararlanmak için evet. Online ödeme yapmak zorundasınız. ArqeNade dedi: Ben kodu ekledim ama kampanyalar kısmında görünmüyor o yüzden seçemiyorum. Tekrar girmeye çalıştığımda da kod kullanmış diyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam bir fikrim yok. @ItsAllGoodman Hocam belki yardımcı olabilir.
Machaezt dedi: Ödemeyi kartla yapmak zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bu tarz kampanyalardan yararlanmak için evet. Online ödeme yapmak zorundasınız. ArqeNade dedi: Ben kodu ekledim ama kampanyalar kısmında görünmüyor o yüzden seçemiyorum. Tekrar girmeye çalıştığımda da kod kullanmış diyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam bir fikrim yok. @ItsAllGoodman Hocam belki yardımcı olabilir.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.279 Makaleler 3 Çözümler 197 12 Ekim 2023 #12 ArqeNade dedi: Ben kodu ekledim ama kampanyalar kısmında görünmüyor o yüzden seçemiyorum. Tekrar girmeye çalıştığımda da kod kullanmış diyor. Genişletmek için tıkla... Bazı hesaplarda olan bir bug, benim de çok başıma geldi. Çözümü yok maalesef. Başka bir hesaptan deneyebilirsiniz.
ArqeNade dedi: Ben kodu ekledim ama kampanyalar kısmında görünmüyor o yüzden seçemiyorum. Tekrar girmeye çalıştığımda da kod kullanmış diyor. Genişletmek için tıkla... Bazı hesaplarda olan bir bug, benim de çok başıma geldi. Çözümü yok maalesef. Başka bir hesaptan deneyebilirsiniz.
ArqeNade Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 594 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #13 ItsAllGoodman dedi: Bazı hesaplarda olan bir bug, benim de çok başıma geldi. Çözümü yok maalesef. Başka bir hesaptan deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İki hesapta denedim maalesef olmadı. Yine de teşekkürler.
ItsAllGoodman dedi: Bazı hesaplarda olan bir bug, benim de çok başıma geldi. Çözümü yok maalesef. Başka bir hesaptan deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İki hesapta denedim maalesef olmadı. Yine de teşekkürler.
Zuzu052 Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 83 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #14 Yemeksepetinde deniyorum bende haha
Keremdigital Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 366 12 Ekim 2023 #15 Zuzu052 dedi: Eki Görüntüle 1975022 Kupon kodu giriniz yazan yere girdiğimde hata alıyorum böyle bir kod yoktur gibisinden. Yanlış mı yapıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam kupon kodu Getir için
Zuzu052 dedi: Eki Görüntüle 1975022 Kupon kodu giriniz yazan yere girdiğimde hata alıyorum böyle bir kod yoktur gibisinden. Yanlış mı yapıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam kupon kodu Getir için
Keremdigital Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 366 12 Ekim 2023 #17 mk1ngy dedi: Sınırlı sayıda olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır daha 1 dakika önce kullandım. Kupon kodunu yarın kullanabilirmiyiz acaba?
mk1ngy dedi: Sınırlı sayıda olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır daha 1 dakika önce kullandım. Kupon kodunu yarın kullanabilirmiyiz acaba?
M mk1ngy Kilopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 100 12 Ekim 2023 #18 Keremdigital dedi: Hayır daha 1 dakika önce kullandım. Kupon kodunu yarında kullanabilirmiyiz acaba? Genişletmek için tıkla... Türkiye maçı var 21:45 te o zaman a kadar olabilir en geç yarın olmaz.
Keremdigital dedi: Hayır daha 1 dakika önce kullandım. Kupon kodunu yarında kullanabilirmiyiz acaba? Genişletmek için tıkla... Türkiye maçı var 21:45 te o zaman a kadar olabilir en geç yarın olmaz.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 12 Ekim 2023 #19 Teşekkürler dostum, kullandım.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.279 Makaleler 3 Çözümler 197 12 Ekim 2023 #20 Keremdigital dedi: Hayır daha 1 dakika önce kullandım. Kupon kodunu yarın kullanabilirmiyiz acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır. 2 saat sonra bitecek süresi.
Keremdigital dedi: Hayır daha 1 dakika önce kullandım. Kupon kodunu yarın kullanabilirmiyiz acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır. 2 saat sonra bitecek süresi.