Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.986 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul 23 Mayıs 2024 #11 Cre4TiveTR dedi: Aynısı şimdi bana oldu yazdım kuponu başarıyla eklendi dedi ama ne kupon var ortada ne indirim. Genişletmek için tıkla... Stok tükendiği için indirimden yararlanamıyorsunuz. Ne kadar erken kullanırsanız o kadar iyi.
Cre4TiveTR dedi: Aynısı şimdi bana oldu yazdım kuponu başarıyla eklendi dedi ama ne kupon var ortada ne indirim. Genişletmek için tıkla... Stok tükendiği için indirimden yararlanamıyorsunuz. Ne kadar erken kullanırsanız o kadar iyi.
F furkannar0 Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 392 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 asus b350mk Rx570 Dark GT Pro dark x123 Asus tuf vg258qm / Gigabyte g5 mf Cinsiyet Erkek Meslek Makine mühendisliği öğrencisi 24 Mayıs 2024 #12 Devam etse iyiymiş.
G gamemaster35 Centipat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #14 Cre4TiveTR dedi: Aynısı şimdi bana oldu yazdım kuponu başarıyla eklendi dedi ama ne kupon var ortada ne indirim? Genişletmek için tıkla... Ya stok doluyor ve bu gibi durumlarda uyarı çıksın diye bir şey eklemediler. Ya da Getir'in kalitesizliği zaten müşteri hizmetlerine bağlanmak ölümden beter.
Cre4TiveTR dedi: Aynısı şimdi bana oldu yazdım kuponu başarıyla eklendi dedi ama ne kupon var ortada ne indirim? Genişletmek için tıkla... Ya stok doluyor ve bu gibi durumlarda uyarı çıksın diye bir şey eklemediler. Ya da Getir'in kalitesizliği zaten müşteri hizmetlerine bağlanmak ölümden beter.