Gezginler'deki Picasa güvenilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gezginler zaten korsan sitesi vs değil. Major Geeks vs gibi bir program paylaşma sitesi. Bazen program üreticisinin sitesine yönlendiriyor.
 
Merhabalar. Bu siteden Microsoft Word ve Picasa gibi uygulamaları indirmek istiyorum. Fakat güvenilir midir? Ekşi'de bazı yorumlarda virüs olabildiği yazılmış, emin olamadım, buraya da sormak istedim o yüzden. Bu uygulamayı indirsem virüs bulaşma ihtimali olur mu? Picasa.
Sonuç olarak programın resmi sitesinden indirmek daha iyi olacaktır.
 
Crack değil. Zaten paralı bir şeyi indirmeye kalkınca sitesine yönlendiriyor. Virüslü dosya yok hocam yanlış bilgi vermeyelim.

False-Positive olabilir hocam.
Katılıyorum, zaten sitenin amacı korsan bir şeyler indirmek değil. Onun yerine internette çok arayıp da bulmanız gereken (inanın bana uygulamaların kendi sitelerinden indirmek imkansız gibi bir şey, o kadar karmaşık ki... ) dosyaları direkt olarak oradan indirmek. Paralı bir şey olunca zaten kendi sitesine atıyor. Ama bazen diyorum atmasa daha mı iyi olurdu 😈
 
En güvenilir dosya indirme servislerinden biri. Bilgisayar hayatım boyunca 1000'den fazla indirme yapmışımdır oradan. Hiçbiri sistemime zarar vermedi. Tavsiye ederim.
 
Resmi internet sitesi varken neden harici bir internet sitesinden indirirsiniz ki?
Ayrıca her program güvenli değil oradaki.
 
Resmi internet sitesi varken neden harici bir internet sitesinden indirirsiniz ki?
Ayrıca her program güvenli değil oradaki.

Picasa uygulamasını eskiden kullanıyordum hocam. Resmi site bulamadım. Sanırım kalkmış artık veya ben bulamadım, bilmiyorum. Microsoft Word için de paralı diye biliyorum. O yüzden Google'a yazınca karşıma ilk gezginler çıktı ve sormak istedim.
 
Mazide kalmış bir site. Hala arada bir bulamadığım eski programları indirmek için kullanıyorum. Virüs falan yoktur.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı