GF65 Thin 10SDR ekranı titriyor

MrHks

Hectopat
Katılım
4 Eylül 2020
Mesajlar
22
Daha 5 gün önece aldığım MSI GF65THIN 10SDR laptopumun ekranı titriyor. Titriyordan kastettiğim sanki parlaklık birden azalıp artıyor ve genellikle Google'da oluyor.
İki kere format attım ve driverleri baştan kurdum. İnternette Intel'in Graphics ayarlarından güç modunu kapatınca gectiği soylenen bir yazı vardı, öyle yaptım, sorun bir nebze olsun azaldı. Ne yapabilirim? Bazı yerlerde ekran Hz'ini düşürünce geçtiği soyleniyor. Benim ayarlarda sadece 60 ve 144 var. 144'ü kullanımayacaksam niye aldım bu laptopu? Garantiye göndermeli miyim? Sorun Intel'in driverlarından gibi geliyor bana. Önerileriniz nelerdir?
 
Ürünün sol mentesede kablo gözüküyor yeni farkettim ürünü pazartesi servsipointe goturucem sorun şu ben faturaya kendi adimi TC yere babminkini girmişim bır sorun olur mu ve servis menteşe için iade talebini kabul edermi
 
Ürünün sol mentesede kablo gözüküyor yeni fark ettim ürünü pazartesi servsipointe goturucem sorun şu ben faturaya kendi adimi T.C. yere babminkini girmişim bır sorun olur mu ve servis menteşe için iade talebini kabul eder mi?

Sorun olmaz, ederler kesinlikle tamir istemiyorum deyin. İade veya değişim diyorum derseniz yardımcı olurlar. Msi servisi çok sorun çıkarmaz.
 

Geri
Yukarı