GFWL Ürün Kodu Girme Sorunu

mexobg

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Öncelikle İyi akşamlar dilerim.

Benim sorunum Steam üzerinden GTA 4 ve EFLC oyunlarını alıp oyunları yükledikten sonra oyunlara giriyorum ve GFWL üzerinden bana ürün kodumu girmem gerektiğini söylüyor bende ilk olarak GTA 4 oyununu ürün kodunu girerek aktif ediyorum fakat sorun burada başlıyor aynı işlemleri EFLC için yapmak istediğimde oyuna girdiğim zaman ürün kodu girmem gereken yer çıkmıyor GTA 4 oyununa sahip olan üyeliğimle giriş yapıyorum fakat bu ürün kodunu girmeden de achievementsları göremiyorum bu hesapta 2. ürün kodunu nasıl girebilirim yardımcı olabilir misiniz ?

GFWL ile etkinleştirmiyorsun daha doğrusu ben öyle yapmadım.
Oyunu kurduktan sonra GTA lisans anahtarı girmen için sana bir pencere getiriyor ve oraya gireceksin.

GTA IV'nin kurulu olduğu yerde şu uygulamadan bir bak lisans anahtarı var mı?
"Revoke License"

Sağa sola tıklama buradan lisans anahtarını pasifte yapabiliyorsun, sadece kontrol et.

Vallahi dediğin yere GTA 4'ün kurulu olduğu yerde öyle bir uygulama bulamadım hatta arama bile yaptım bilgisayarda öyle bir program yok. Zaten sorun GTA 4 ile ilgili değil EFLC ile ilgili EFLC oyununu aktif edememiş durumundayım. GTA 4 açtıktan sonra çıkan pencerede kodu girdim kabul etti sonra EFLC için yapacaktım ama oyuna girince o ekran gelmedi direkt olarak giriş yaptım.

NOT: daha sonra revoke activation kısayolu buldum bir tane ama oda çalışmıyor kısayol belirtilmemiş durumda ve onun yanında da steam Activation var fakat ona tıkladığımda da bir şey olmuyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı