U Ugurcam19 Kilopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 287 Çözümler 1 21 Kasım 2025 #1 Selamlar, oyunu bugün aldım ve indirdim. Oyunu açmaya çalıştığımda alttaki hata ile karşılaştım. Sistemim 7800XT ve 7500F ikilisi. 32 GB RAM var. Nedir bu sorun nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2025
Selamlar, oyunu bugün aldım ve indirdim. Oyunu açmaya çalıştığımda alttaki hata ile karşılaştım. Sistemim 7800XT ve 7500F ikilisi. 32 GB RAM var. Nedir bu sorun nasıl çözerim?
KS KS U Ugurcam19 Kilopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 287 Çözümler 1 Bugün 00:12 #11 wraxos woo dedi: Şunu yapar mısınız? Steam → oyuna sağ tık → özellikler → yüklü dosyalar → dosya bütünlüğünü doğrula. Genişletmek için tıkla... Hocam onu ilk başta denemiştim zaten o da olmamıştı. Artı 0 Eksi
wraxos woo dedi: Şunu yapar mısınız? Steam → oyuna sağ tık → özellikler → yüklü dosyalar → dosya bütünlüğünü doğrula. Genişletmek için tıkla... Hocam onu ilk başta denemiştim zaten o da olmamıştı.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.636 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:13 #12 Ugurcam19 dedi: Hocam onu ilk başta denemiştim zaten o da olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Antivirüs programı blokluyor olabilir kapatıp dener misin?(Windows Defender'ıda kapat) Artı 0 Eksi
Ugurcam19 dedi: Hocam onu ilk başta denemiştim zaten o da olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Antivirüs programı blokluyor olabilir kapatıp dener misin?(Windows Defender'ıda kapat)
KS KS U Ugurcam19 Kilopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 287 Çözümler 1 Bugün 00:15 #13 wraxos woo dedi: Antivirüs programı blokluyor olabilir kapatıp dener misin?(Windows Defender'ıda kapat) Genişletmek için tıkla... Hocam onu da kapattım yine olmadı. Ugurcam19 dedi: Hocam onu da kapattım yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Nedir bu çektiğimiz… Artı 0 Eksi
wraxos woo dedi: Antivirüs programı blokluyor olabilir kapatıp dener misin?(Windows Defender'ıda kapat) Genişletmek için tıkla... Hocam onu da kapattım yine olmadı. Ugurcam19 dedi: Hocam onu da kapattım yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Nedir bu çektiğimiz…
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.636 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:24 #14 Ugurcam19 dedi: Nedir bu çektiğimiz… Genişletmek için tıkla... Oyunun sürümünü düşürür müsünüz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Ugurcam19 dedi: Nedir bu çektiğimiz… Genişletmek için tıkla... Oyunun sürümünü düşürür müsünüz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.318 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:25 #15 Oyun dosyalarına gidip Ghost Of Tsushima EXE olan dosyayı yönetici olarak çalıştırıp dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS U Ugurcam19 Kilopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 287 Çözümler 1 Bugün 00:32 #16 Mehmetkayice dedi: Oyun dosyalarına gidip Ghost of Tsushima EXE olan dosyayı yönetici olarak çalıştırıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. wraxos woo dedi: Oyunun sürümünü düşürür müsünüz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... tekrardan maalesef hocam. Artı 0 Eksi
Mehmetkayice dedi: Oyun dosyalarına gidip Ghost of Tsushima EXE olan dosyayı yönetici olarak çalıştırıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. wraxos woo dedi: Oyunun sürümünü düşürür müsünüz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... tekrardan maalesef hocam.
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.318 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:35 #17 Ugurcam19 dedi: Maalesef hocam. tekrardan maalesef hocam. Genişletmek için tıkla... YouTube watch?v=fvZR36cCX-4 videoya göz atabilir misin? Artı 0 Eksi
Ugurcam19 dedi: Maalesef hocam. tekrardan maalesef hocam. Genişletmek için tıkla... YouTube watch?v=fvZR36cCX-4 videoya göz atabilir misin?
KS KS U Ugurcam19 Kilopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 287 Çözümler 1 Bugün 00:36 #18 Mehmetkayice dedi: YouTube Watch? V = fvZR36cCX-4 videoya göz atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Video kullanılmıyor diyor Artı 0 Eksi
Mehmetkayice dedi: YouTube Watch? V = fvZR36cCX-4 videoya göz atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Video kullanılmıyor diyor
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.318 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:36 #19 Ugurcam19 dedi: Video kullanılmıyor diyor Genişletmek için tıkla... Video dışarıya paylaşımı kapatıldığı içim son kısımda ki watch?v=fvZR36cCX-4 kodu yapıştırıp deneyin. Artı 0 Eksi
Ugurcam19 dedi: Video kullanılmıyor diyor Genişletmek için tıkla... Video dışarıya paylaşımı kapatıldığı içim son kısımda ki watch?v=fvZR36cCX-4 kodu yapıştırıp deneyin.
KS KS U Ugurcam19 Kilopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 287 Çözümler 1 Bugün 00:38 #20 Mehmetkayice dedi: YouTube watch?v=fvZR36cCX-4 videoya göz atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam yine olmuyor Mehmetkayice dedi: Video dışarıya paylaşımı kapatıldığı içim son kısımda ki Watch? V = fvZR36cCX-4 kodu yapıştırıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Format olabilir mi son çare? Artı 0 Eksi
Mehmetkayice dedi: YouTube watch?v=fvZR36cCX-4 videoya göz atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam yine olmuyor Mehmetkayice dedi: Video dışarıya paylaşımı kapatıldığı içim son kısımda ki Watch? V = fvZR36cCX-4 kodu yapıştırıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Format olabilir mi son çare?