Ghost of Tsushima Açılmıyor

Ugurcam19

Kilopat
Selamlar, oyunu bugün aldım ve indirdim. Oyunu açmaya çalıştığımda alttaki hata ile karşılaştım. Sistemim 7800XT ve 7500F ikilisi. 32 GB RAM var. Nedir bu sorun nasıl çözerim?

IMG_7685.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki tek tek sürüm düşürüp denediniz mi? Oyun içerisinde oluşturuyorsunuz onu.

Hocam zaten 1 tane beta sürümü var onu denedim olmadı. Garibime giden şu 2 hafta önce Uncharted ve Days Gone oynadım hiçbir sorun yoktu.

Hocam zaten 1 tane beta sürümü var onu denedim olmadı. Garibime giden şu 2 hafta önce Uncharted ve Days Gone oynadım hiçbir sorun yoktu.

Cidden çok kötü bir durum içerisindeyim oyun oynayacağım oynayamıyorum ve çözümü yok…

Mehmet hocam sizi de çok yordum kusura bakmayın. Deneyip yarın sabah yazsam olur mu? Şu an evde değilim de.

Tamamdır sorun değil çözülsün de. Bazı yabancı forumlarda bu tarzda hatayı alan arkadaşlar RAM'lere OC. Yaptığından dolayı almış ve düşürdüğü zaman sorunları çözülmüş. Sende şimdi yükselttim deyince muhtemelen ondan alıyorsun. Diğer PSN oyunlarını oynadığın zaman RAM'lere OC. Yapmış mıydın?

Tamamdır sorun değil çözülsün de. Bazı yabancı forumlarda bu tarzda hatayı alan arkadaşlar RAM'lere OC. Yaptığından dolayı almış ve düşürdüğü zaman sorunları çözülmüş. Sende şimdi yükselttim deyince muhtemelen ondan alıyorsun. Diğer PSN oyunlarını oynadığın zaman RAM'lere OC. Yapmış mıydın?

Hocam şöyle söyleyeyim ben bilgisayarı aldığımda direkt EXPO açmıştım. Oyunları öyle oynadığımı sanıyordum ama BIOS'a girmem gerekti ve girdim. RAM'larin 4800 MHz de çalıştığını gördüm. Tekrardan 6000'e çektim. Büyük ihtimalle yapmadan oynadım.

Hocam şöyle söyleyeyim ben bilgisayarı aldığımda direkt EXPO açmıştım. Oyunları öyle oynadığımı sanıyordum ama BIOS'a girmem gerekti ve girdim. RAM'larin 4800 MHz de çalıştığını gördüm. Tekrardan 6000'e çektim. Büyük ihtimalle yapmadan oynadım.
Tamamdır yarın düşürüp bana bilgi verirsiniz. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı