4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 4 Temmuz 2022 #1 Dizüstü bilgisayarıma Ghost Spectre kuracağım. Ekte görülen Superlite SE nedir? İnternette baktım fakat SE'nin ne anlama geldiğini bulamadım. Dosya Ekleri Virtual-Box-WIN-SSD-21-03-2022-05-27-30.png 202,8 KB · Görüntüleme: 699 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2022
Dizüstü bilgisayarıma Ghost Spectre kuracağım. Ekte görülen Superlite SE nedir? İnternette baktım fakat SE'nin ne anlama geldiğini bulamadım.
Çözüm 4 4 420645 6 Temmuz 2022 Mert Can Urcan dedi: SE = Superlite'di sanırım. Gereksiz görülen sistem bileşenleri kaldırılmış demektir. Tabii kullanıcı olarak bazı şeylere erişemeyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Superlite demek değilmiş. SE sürümünde sadece başlat kısmı Windows 8 gibi oluyor.
Mert Can Urcan dedi: SE = Superlite'di sanırım. Gereksiz görülen sistem bileşenleri kaldırılmış demektir. Tabii kullanıcı olarak bazı şeylere erişemeyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Superlite demek değilmiş. SE sürümünde sadece başlat kısmı Windows 8 gibi oluyor.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.291 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 4 Temmuz 2022 #2 SE = Superlite'di sanırım. Gereksiz görülen sistem bileşenleri kaldırılmış demektir. Tabii kullanıcı olarak bazı şeylere erişemeyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
SE = Superlite'di sanırım. Gereksiz görülen sistem bileşenleri kaldırılmış demektir. Tabii kullanıcı olarak bazı şeylere erişemeyebilirsiniz.
KS KS 4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 6 Temmuz 2022 #3 Mert Can Urcan dedi: SE = Superlite'di sanırım. Gereksiz görülen sistem bileşenleri kaldırılmış demektir. Tabii kullanıcı olarak bazı şeylere erişemeyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Superlite demek değilmiş. SE sürümünde sadece başlat kısmı Windows 8 gibi oluyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Mert Can Urcan dedi: SE = Superlite'di sanırım. Gereksiz görülen sistem bileşenleri kaldırılmış demektir. Tabii kullanıcı olarak bazı şeylere erişemeyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Superlite demek değilmiş. SE sürümünde sadece başlat kısmı Windows 8 gibi oluyor.