Benim 2 yıllık daha Game Pass'im var ghostwire Tokyo'yu oradan oynayacağım. Deathloop çok ilgimi çekmedi ne desem havada kalır.
Sifu'yu da çıktığı dönemlerde yarıya kadar oynadım zorluk olayları baymıştı oyun akmayınca ben oyundan soğuyorum. İleride tekrar dönerim büyük ihtimal.
Mesela 1. kısmda öldün başa sarıyor oyunu tekrar. 1. kısmı geçtin 2. kısmı geçtin. Hakkın bitti başa dön. Vs vs. Sürekli oyundığın yerleri baştan oynuyorsun. Souls serisinde böyle bir şey yok hani bilginiz olsun.
Mesela 1. kısmda öldün başa sarıyor oyunu tekrar. 1. kısmı geçtin 2. kısmı geçtin. Hakkın bitti başa dön. Vs vs. Sürekli oyundığın yerleri baştan oynuyorsun. Souls serisinde böyle bir şey yok hani bilginiz olsun.
Rogue-Lite tarzı yani. Anladım hocam teşekkürler. Oyun hem Hades ve Dead Cells'den hem de Soula oyunlarından çıkan ortaya karışık bir şey olmuş anlaşılan deneyip bakalım.
Game Pass'ten oynayıp bitirmiştim. Fena oyun değil bana atmosferi güzel gelmişti. Tokyo ve japon korku motiflerini iyi kullanmışlar. Oynayacak olanlar kesinlikle okul yan görevlerini yapsınlar. Ana görevler dahil oyundaki en iyi görevdi bana göre. O bölümü Shinji Mikami tasarlamıştır büyük ihtimal.
Bu oyuna bu kadar paranın edeceğini düşünmüyorum. Game Pass'tan denemeyi düşünüyorum. Oyun için sorunlu diyorlardı ve Enis Kirazoğlu'nun da pek beğendiği bir yapıt değildi. Gerçi o adam hiçbir oyunu beğenmiyor da neyse.