Gıbırnet sorumsuzluk ve hakaret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
18 ms ping çok değil. Benimkisi 3-5 ms' den 80,100 hatta 1000 Ms'e fırladığı oluyor. Stabil ise sorun yok diye düşünüyorum. Bulunduğunuz yere göre de değişebiliyor tabi.
Bana zararı yok. Oyunlarda en stabil herkesin aldığı ping değerini alıyorum.
 
"paran kadar konuş" böyle bir üslup kesinlikle kabul edilemez. İlk kez bir müşteri hizmetlerinin de böyle konuştuğunu görüyorum. Şaşkınlık içerisindeyim. Süreç ne oldu hocam?

Zaten bıcırın burada bot basmasından belliydi böyle dandik olduğu. Gerçekten sonuç nedir hocam?
 
@ArthurMorgan33 hocam yıllardır internet kullanıcısiyim, bu üslup karşısında gerçekten çok şaşırdım. İki kez de okudum, bir firmayı temsil eden müşteri hizmetleri gerçekten böyle yazmış mi diye.
 
"Paran kadar konuş" böyle bir üslup kesinlikle kabul edilemez. İlk kez bir müşteri hizmetlerinin de böyle konuştuğunu görüyorum. Şaşkınlık içerisindeyim. Süreç ne oldu hocam?
Toparlamış olmaları lazımdı. eskilerden @MisakiTaro geçmişti. Forumuna sponsor olmuşlardı.
Ha ek olarak konu 2020 senesinin.
 
Sonuç: Beni özel numaradan müdür arayıp özür diledi. DH Forum benim konumu kaldırdı (Bana seçenek sunmadan.), başka firmaya geçişimi yaptıktan sonra herhangi bir internet problemi yaşamadım. Yani kendilerine anlattığım şekilde firmanın yurtdışı çıkışlarında sorun vardı ve kabullenmediler bunu.

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE @ArthurMorgan33

Sonuç: Beni özel numaradan müdür arayıp özür diledi. DH Forum benim konumu kaldırdı (Bana seçenek sunmadan.), başka firmaya geçişimi yaptıktan sonra herhangi bir internet problemi yaşamadım. Yani kendilerine anlattığım şekilde firmanın yurt dışı çıkışlarında sorun vardı ve kabullenmediler bunu.

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE @ArthurMorgan33

Bu arada bu olaylar 2020 Kasım'da yaşandı bayağıdır görmemiştim konuyu görünce bir kez daha sinirlendim 1, 2 hafta boyunca her gün ping ve upload sorunu ile uğraşmıştım.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı