Gıbırnet sorumsuzluk ve hakaret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geri dönüşünüz için teşekkürler hocam. Bu ISS'ye geçmek isteyenler için iyi kötü bir rehber oldu, kısacası konunuz amacına ulaştı. 25 bin görüntülenme almış konunuz zaten 111 mesaja göre çok iyi oran bu.

Sonuç: Beni özel numaradan müdür arayıp özür diledi. DH Forum benim konumu kaldırdı (Bana seçenek sunmadan.), başka firmaya geçişimi yaptıktan sonra herhangi bir internet problemi yaşamadım. Yani kendilerine anlattığım şekilde firmanın yurtdışı çıkışlarında sorun vardı ve kabullenmediler bunu.

@333365 @ÜzgünBirShacoMain

Bu arada bu olaylar 2020 Kasım'da yaşandı bayağıdır görmemiştim konuyu görünce bir kez daha sinirlendim 1, 2 hafta boyunca her gün ping ve upload sorunu ile uğraşmıştım.
Artık bu firmanın kelimesi yasaklandı burada. Bu firmayı tavsiye etmek uyarı sebebi. Sizin konunuzdan sonra gıcık kapmaya başlamıştım ancak daha sonra ne kadar haklı olduğumu gördüm. Umarım beter olurlar.

Artık bu firmanın kelimesi yasaklandı burada.

Sebebi de bu konuydu diye hatırlıyorum.

Her zaman için diyorum, bir firmanın aşırı reklamı yapılıyorsa ve sürekli göz önünde bulunduruluyorsa o firmanın bir kusuru var ki bunu reklamla kapatmaya çalışıyorlar. 2+2'nin 4 ettiği gibi bu durum da şaşmaz. Örnekte de görüldüğü gibi denecek bir şey de yok.

Az kala GIBIRNet'e geçiyordum iyi ki gördüm var ya Netspeed'e geçeceğim.

Berbat ötesi bir firma arkadaşlar. GPON devrede 2,5 sene boyunca TurkNet kullandım bir kere bile kesinti yaşamadım. 2 haftada tam 6-7 defa internet gece ve gündüz olmak şekliyle kopuyor. Ara ara öğrendiğim kadarı ile kendi veri merkezlerinde olan sorundan kaynaklı müşteri hizmetlerini aradığınızda anlıyorsunuz çünkü hattaki kişi yarım saate düzelecek deyince düzeliyor 5 dakikaya düzelecek deyince düzeliyor. Bakkallar bugün aradım tekrar agzıma ne geldiyse söyledim ve en sonunda yıldım arkadaşlar Netspeed'e geçtim. Siz siz olun uzak durun lütfen. Benim için kötü bir deneyim oldu.

Zannedersem BTK'den şikayet ediliyor hocam.

Hocam ben edecektim bugün ama BTK'da bu ISS'in ismi yok maalesef. O kadar dandik bir firma gerisini siz düşünün.

Az kala GIBIRNet'e geçiyordum iyi ki gördüm var ya Netspeed'e geçeceğim.

Adamlara kesinti olduğu anda modem loglarını atıyorum direkt internetiniz aktiftir diye sonlandırıyorlar kayıtlarımı. Siz düşünün hocam bu kadar rezil bir firmalar. BTK'ya şikayet edecektim ama firma ismi bile yok listede edemedim, Netspeed'e geçtim. Ama TurkNet'e büyük ahtım var arkadaş bu kadar zam niye yapıyorsun? 2,5 sene kullandım çok memnundum. Bu zamlardan sonra bizi uğraştırdıkları firmalara bakar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne olursa olsun müşteri temsilcisi böyle konuşamaz. Bence şikayet.com. facebook. twitter. instahram heryere gönderin bu SSları. Ozellikle twitter derim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı