Gıbırnet sorumsuzluk ve hakaret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Müşteri hizmetleri şaka gibiymiş 🙂 Bu durumu bence tüm internet kullanıcıları duyması lazım. Takıldığım iki mevzu var.
  • 1. olarak 100 TL'ye bizi mi satın aldınız demesi. O parayı alıyorsanız hizmet vermek zorundasınız ve müşteri ile iletişim kurmak zoruna gitmiş arkadaşın. Kim haklı olursa olsun müşteriyi dinlemek zorundasın.
  • 2. olarak "50 bin abonede bi siz mi biliyorsunuz" derken kullanıcıları bildiğin internet cahili olarak tanımlamış. Bu bildiğin savunma psikolojisi. Konuyla ilgili bilgisiz isen (ki bence çoğu müşteri temsilcisi bilgisiz ve hazır metinlerden faydalanarak müşterilere cevap veriyor) böyle koyun zihniyet gibi klasik olarak "bi senmi biliyon" gibi saçma muhabbete girer.

@144074 Türk Telekom fiber altyapısında TürkNet'te hizmet veriyor. 10 TL daha az veriyor bunu söyleyim. 85 TL'ye 100 Mbps alabilirsin. Boşu boşuna 95 TL verme.
Türknet ile görüştüm ben zaten fakat bana hizmet veremediklerini söylüyorlar. Altyapı testi yaptığımda yine bana hizmet veremedikleri söyleniyor.
Müşteri hizmetleri şaka gibiymiş 🙂 Bu durumu bence tüm internet kullanıcıları duyması lazım. Takıldığım iki mevzu var.
  • 1. olarak 100 TL'ye bizi mi satın aldınız demesi. O parayı alıyorsanız hizmet vermek zorundasınız ve müşteri ile iletişim kurmak zoruna gitmiş arkadaşın. Kim haklı olursa olsun müşteriyi dinlemek zorundasın.
  • 2. olarak "50 bin abonede bi siz mi biliyorsunuz" derken kullanıcıları bildiğin internet cahili olarak tanımlamış. Bu bildiğin savunma psikolojisi. Konuyla ilgili bilgisiz isen (ki bence çoğu müşteri temsilcisi bilgisiz ve hazır metinlerden faydalanarak müşterilere cevap veriyor) böyle koyun zihniyet gibi klasik olarak "bi senmi biliyon" gibi saçma muhabbete girer.
Kendilerini cimere şikayet ettim zaten bu sözlerinden dolayı.
Öncelikle gıbırnet net nedir? Böyle internet sağlayıcılarına başvurmakta ilk hata sizin olmalı zaten hangi düşünceyle bu firmayı seçtiniz? İsminde bile hayır yok. 😀
Şu an şu düşünceniz ile konuştuğum adam ile farkınız kalmıyor. Herhangi bir firmayı seçemeyeceksek ve bunlar denetlenmeyecekse bu kullanıcının suçu mu oluyor? Ayrıca bu firmaları herhangi birisi seçmeyecekse bu firmaların açılmadan kapanmasına neden oluyor. Gidip 35 Mbps'ye 170 TL mi vermeliydim Türk Telekom'a. Böyle firmaların açılması bizim işimize gelmesi lazım normalde ama kimse denetlemediği için bakkal gibi kurulmuş bir firma ile karşı karşıya kalıyoruz.

Son düzenleme:
Merhaba.
Ben de bu firmadan İzmir'de VDSL hizmeti aliyorum. 2 ay oldu ve gercekten en az 10 sefer konusmusumdur müsteri hizmetleri ile ama hiçbir zaman böyle bir uslüp ile karsilasmadim. Gayet yardimci ve kibar davrandilar. Hizmetlrinden de cok memnunum. Hizim cok iyi problemim yok. Dh. De temsilcileri var onun la iletisime gecin size yardimci olurlar.

Çok büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum, çünkü henüz küçük bir firma.

Oldukça büyük bir sorun bence. "100 TL'ye bizi mi satın aldın" cümlesi çok çok yanlış. Parasını alıyorsan adam gibi sunacaksın hizmetini.
Karşısında ne askerlik arkadaşı ne de kan bağı var, kelimelerine dikkat edecek, sen bir çalışansın ve müşterin senden yardım istiyor kendine gel. Bu yüzden küçük/büyük olması hiç önemli değil.

@144074 altyapın evin içine kadar fiber ise rahat verirler. Hizmet vermeye başladılar zaten tekrar sorgulamayı dener misin?
Altyapı sorgulamada hizmet vermedikleri yazıyor kontrol ettim yarın bir arayıp görüşeyim fakat Türknet ile başka bir evde sorun yaşamıştım 1 ay boyunca hizmet veremediler ve 1 ay boş boşuna uğraşmış oldum. Yani bilemiyorum nasıl bir firmaya geçiş yapmalıyım.

Hocam konuyu görünce kendi adıma biraz şaşırdım. Benim bağlantım ile yakından ilgilendiler hızlı bir şekilde bağlandı. Müşteri hizmetleri gayet kibar ve bilgiliydi. Şu an sorun olmadan kullanıyorum. Karşınıza gelen müşteri hizmetlerinde çalışan kimse gerçekten garip bir insan. Aynı paketi kullanıyoruz sanırsam ve dalgalanma da yaşamadım şansınıza kötü işler başınıza gelmiş.

110 TL +15 TL modem ücreti ve modemi değiştirmeyeceklerse aynı sorunları yaşayacağım. Ben firmaya bu olan hız sebeplerinin kendilerinden kaynaklanmayacağını, modemden kaynaklı olduğunu düşündüğümü de belirttim. Firma olayı takmıyor ben gider kendi modemimi alırım verilen modemde arayüz yok zaten herhangi bir ayarlayabileceğim bir şey yok Qos menüsü bile yok, yani en azından ben bulamadım. Ben modem alırım fakat modem alınca 10 TL modem ücretini ödemeye devam edeceğim böyle bir saçmalık var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı