GIF koyma geri gelmeli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İkisi yeterli olacaktır, geldiği gün site ayakta zor duruyordu zaten.

1618534103378.png

1618534133412.png
 
Bence gelmemeli bazı GIF'ler insanın gözünü yoruyor.
 
Sosyal'i bizim gibi aktif kullanan insanlar gelsin istiyor. Çünkü saatlerini burada harcadıkları için hesabı profil resmi vs. gibi şeyleri özel ve güzel dursun istiyor. Fakat bu estetik güzellik platformda rahatça gezinmeye engelse, henüz erken bir karar olabilir.

Ben konu ile ilgili önerilerimizi yaptığımız bir konu açtım konuştuk sağ olsun Recep abi de geldi okudu konuyu, yeni sunucuyu beklemenin mantıklı olduğunu dile getirdi, tamam dedik beklemeye koyulduk. Ama fazla uzamaya başladı konu. Ha ne olabilirdi yeni sunucuya geçmeden geri gelmeyebilirdi GIF. O zaman bu kadar olay olmazdı.

Bahsettiğim konu:
 
Arkadaşlar sunucu pert pert. 5 kişi ev modemiyle sunucuya DDoS atsa offline kalacak site. Yeni sunucu gelsin o zaman konuşulur ama bence yine de gerek yok.
 
Günah keçisi olduğu yok suçlu yönetim de arkadaş bayağı sevinmiş olsa gerek bu yeni rütbeye.

Şahsen bence gayet mütevazi, samimi biri. Son zamanlarda mavi ekran hata analizinde insanlara yardım ediyor. Kimseyle kolay kolay ters düştüğü de olmadı. Sosyal Tayfıyım diyerek insanlara egoist falan da davranmıyor, gayet iyi, normal bir insan.
 
Bu Sosyal de yeni sunucuya bir türlü geçemedi arkadaş. Çok mu zor acaba? Nedir bu işi bu kadar yavaşlatan?

Geçildi ama Sosyal'in büyüme hızı, yeni sunucuyu da yetersiz bıraktı.

Şu yeni rütbe öncesi gözüme pek gözükmemen tesadüf olmasa gerek. Seni de suçlamayamam yönetim ilginç bir şekilde doğru yoldan yanlış yola girdi.

Ya senin şu rütbelerle ne alıp veremediğin var? 🤣



Ayrıştırma falan yok. Kendi düşüncelerini kendine sakla bence. Senle bunun kavgasını daha önceden çok yaptık, yine yaparım. Benim için hava hoş.
 
Demek ki önemsenmemiş, bu yüzden mi bu tavır? Ya da o rütbede olmadığınızdan, ya da GIF koyamadığınızdan mı?
Rütbe o konuda kaldırılmıştı ama neyse artık 😅

Ben arkadaşın yazdığı herhangi bir yorumda kötü bir amaç göremedim. Rütbesiyle övündüğü bir yorum da göremedim. Övünse de bir şey denilemez, hele hele sevinmesine hiç bir şey denilemez. Haketmiş, almış.

Hak edip alma durumu bile yok şu rütbelerde. Bazı üyeleri dışında tutarak özellik bir ara yeni üyeleri motivasyon etmek için çok fazla bu rütbeden verildi ve etkisini gördüm. Kendini bir numaralar sanmalar, konularda üzerine laf söyletmeyenler mi dersin ne arasan var. En iyisi olmadığı zamanlardı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı